Καταδίκη της επίθεσης αναρχικών στα γραφεία της «Καθημερινής» στη Θεσσαλονίκη από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και Ποτάμι

Καταδίκη της επίθεσης αναρχικών στα γραφεία της «Καθημερινής» στη Θεσσαλονίκη από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και Ποτάμι
Eurokinissi

«Η επίθεση αναρχικών στα γραφεία της “Καθημερινής” στη Θεσσαλονίκη – την οποία καταδικάζουμε απερίφραστα – αποτελεί άλλο ένα δείγμα έξαρσης της ανομίας και της ασυδοσίας περιθωριακών ομάδων» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

«Ο κατ’ ευφημισμό υπουργός Προστασίας του Πολίτη, οφείλει, επιτέλους, να αναλάβει τις ευθύνες του και να βάλει τέλος στην κυβερνητική ανοχή των ταραχοποιών.Η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών είναι υποχρέωση κάθε ευνομούμενου Κράτους» συμπληρώνεται.

Σε ανακοίνωση του Ποταμιού, αναφέρονται τα εξής: «Η επίθεση στα γραφεία εφημερίδας αποτελεί επίθεση κατά της δημοκρατίας. Δεν έχει καμία σημασία αν οι δράστες δηλώνουν χουλιγκάνοι, μπαχαλάκηδες ή οτιδήποτε άλλο. Πρόκειται για φασιστική ενέργεια με στόχο την ελευθερία του Τύπου. Πέραν της αυτονόητης καταδίκης της επίθεσης στα γραφεία της “Καθημερινής” στη Θεσσαλονίκη καλούμε την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να ξαναδιαβάσει τον τίτλο του υπουργείου. «Προστασία του πολίτη» και όχι προστασία της ανομίας».

Σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονται τα εξής: «η εισβολή στα γραφεία της εφημερίδας “Καθημερινή” στην Θεσσαλονίκη συνιστά μια πράξη απολύτως καταδικαστέα. Ενέργειες που πλήττουν την έννοια της ελευθεροτυπίας δεν έχουν θέση στην πολιτική αντιπαράθεση».

Δημοφιλή