Οι τέσσερις παίκτες που δεν μπήκαν στο πούλμαν του Παναθηναϊκού

Οι τέσσερις παίκτες που δεν μπήκαν στο πούλμαν του Παναθηναϊκού
Sport 24

Oι αντιδράσεις στις τάξεις των παικτών του για την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επιστρέψει η αποστολή με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη ήταν έντονη, κάτι που αναφέρθηκε από την πρώτη στιγμή. Η ουσία είναι πως οι περισσότεροι "πράσινοι" επιβιβάστηκαν στο πούλμαν για το ταξίδι, τέσσερις όμως αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν την απόφαση - εντολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και να μείνουν στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι Κρις Σίνγκλετον, Μάικ Τζέιμς, Κένι Γκάμπριελ και Αντώνης Φώτσης είναι αυτοί που αποφάσισαν πως δεν θέλουν να ακολουθήσουν την υπόλοιπη ομάδα οδικώς προς την Αθήνα, κλείνοντας μεμονωμένα αεροπορικά εισιτήρια από την Κωνσταντινούπολη.

Με την κατάσταση να είναι τεταμένη πλέον, αυτό που έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι τι θα συμβεί τις επόμενες ώρες και ημέρες στο "πράσινο στρατόπεδο", αφού κι οι τέσσερις είναι βασικότατα στελέχη της ομάδας, η οποία έχει μπροστά της τα playoffs της Stoiximan.gr Basket League και την προσπάθεια για ανάκτηση των σκήπτρων στην Ελλάδα.

Πηγή: Sport 24

Ταξίδεψε μόνος του ο Κρις Σίνγκλετον

Tην ώρα που η αποστολή του Παναθηναϊκού ταξιδεύει οδικώς από την Κωνσταντινούπολη προς την Αθήνα, οι τέσσερις που αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο πούλμαν προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη και γιατί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε αυτή την απόφαση μετά τον αποκλεισμό από τη Φενέρμπαχτσε.

Μάικ Τζέιμς, Αντώνης Φώτσης και Κένι Γκάμπριελ περιμένουν να επιβιβαστούν στην πτήση τους στις 19:15 ώρα Τουρκίας, όμως μαζί τους δεν βρίσκεται ο Κρις Σίνγκλετον. Σύμφωνα με το Sport 24, o Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ πήρε αεροπλάνο λίγες ώρες νωρίτερα από τους συμπαίκτες του και θα είναι ο πρώτος παίκτης του Παναθηναϊκού που θα πατήσει ελληνικό έδαφος.

Δημοφιλή