Το πρώτο trailer του «Kingsman: The Golden Circle» έχει την ανατροπή που όλοι περιμέναμε

Το πρώτο trailer του «Kingsman: The Golden Circle» έχει την ανατροπή που όλοι περιμέναμε
YouTube

Ο βασιλιάς (και οι άνθρωποί του) επέστρεψε.

Το επίσημο trailer για το «Kingsman: The Golden Circle», το δεύτερο μέρος του επιτυχημένου «Kingsman: The Secret Service» του 2014, είναι εδώ και μαντέψτε ποιον φέρνει πίσω από τους νεκρούς: τον Colin Firth, ο χαρακτήρας του οποίου είχε πεθάνει στην πρώτη ταινία.

Την τελευταία φορά που είδαμε τον Harry Hart (Firth), ο Valentine (Samuel L. Jackson) τον είχε μόλις σκοτώσει.

Ο Firth, ωστόσο, είναι ένας πραγματικός Kingsman, το οποίο σημαίνει πως μια σφαίρα στο κεφάλι δεν είναι αρκετή για να τον βάλει κάτω.

Γνωρίζαμε πως ο αγαπημένος χαρακτήρας επρόκειτο να επιστρέψει στο δεύτερο μέρος του franchise, μιας και το όνομά του υπήρχε στην αφίσα που είχε προηγηθεί, και όντως, στο τέλος του trailer, τον βλέπουμε ολοζώντανο -αν και με ένα κάλυμμα στο μάτι του- να ξυρίζεται.

Και αν το κάλυμμα στο μάτι σας θύμισε κάτι, όχι, δεν κάνετε λάθος, κι εμάς το ίδιο μας θύμησε:

Δεν ξέρουμε ακόμη τι σημαίνει αυτή η αποκάλυψη, είναι όμως αρκετή για να ανεβάσει τον ενθουσιασμό στα ύψη, μαζί με την εντυπωσιακή λίστα ονομάτων που συμμετέχουν στην ταινία, όπως οι Julianne Moore, Halle Berry, Channing Tatum και Jeff Bridges. Βέβαια, ο Pedro Pascal (γνωστός και ως Oberyn Martell) παρότι εμφανίζεται στο trailer δεν αναφέρεται στους τίτλους. Να σημαίνει, άραγε, και αυτό κάτι;

Θα τα μάθουμε όλα στις 22 Σεπτεμβρίου, όταν και το πολυαναμενόμενο «Kingsman: The Golden Circle» θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική.