Η ρομαντική «selfie» ενός ζευγαριού που...«ψάρωσε» το Διαδίκτυο

Η ρομαντική «selfie» ενός ζευγαριού που...«ψάρωσε» το Διαδίκτυο
Twitter

Το Ίντερνετ είναι γεμάτο «selfies», από μεμονωμένα άτομα, ζευγάρια, παρέες κτλ- και οι πιο πολλές είναι κάτι ανάμεσα σε «αδιάφορες» και «επιδείξεις ματαιοδοξίας». Ωστόσο, αραιά και πού βρίσκει κανείς κάποια ενδιαφέρουσα (εννοώντας κάποια που έχει «κάτι να πει»)- ή ακόμα και «τρομακτική».

Στη δεύτερη κατηγορία – αυτή με τις «ενδιαφέρουσες»- εμπίπτει και αυτή που ανέβασε ένα νεαρό ζευγάρι, με το αγόρι να τη συνοδεύει με το σχόλιο «αγαπώ την κοπέλα μου, ακόμα και αν είναι Δίδυμος».

Εκ πρώτης όψεως, φαίνεται για άλλη μια από τις άπειρες «ρομαντικές» selfies που κυκλοφορούν στο Ίντερνετ. Αλλά κάντε έναν κόπο και ρίξτε μια ματιά στον καθρέφτη από πίσω- και συγκεκριμένα στο πρόσωπο της κοπέλας.

Το «κλου» της υπόθεσης είναι το σχόλιο περί του ζωδίου, καθώς οι Δίδυμοι υποτίθεται πως είναι διπρόσωποι – και ως εκ τούτου, το πρόσωπο του κοριτσιού φαίνεται και στην αντανάκλαση στον καθρέφτη, αντί για το πίσω μέρος του κεφαλιού της.

Το συγκεκριμένο «κολπάκι» με το Photoshop έχει το χαρακτηριστικό ότι χρειάζεται και «δεύτερη ματιά», για να το «πιάσει» κανείς- και όταν το κάνει, καταφέρνει να τον «ψαρώσει» (τουλάχιστον, για λίγες στιγμές). Και ως εκ τούτου, τα σχόλια στο Twitter δεν ήταν λίγα, με πολλούς χρήστες να μιλούν (χιουμοριστικά προφανώς) για...«μαγεία»!

Δημοφιλή