Μυστήριο με εξαφάνιση 6χρονου κοριτσιού στην Αγία Βαρβάρα

Μυστήριο με εξαφάνιση 6χρονου κοριτσιού στην Αγία Βαρβάρα
Αmber Αlert Ηellas

Την εξαφάνιση 6χρονου παιδιού από το σπίτι του στην Αγία Βαρβάρα δήλωσε στην Αστυνομία ο 61χρονος πατέρας του, απόστρατος αστυνομικός, χωρίς να μπορεί να προσδιορίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε η κόρη του.

Ο πατέρας ανέφερε στους αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος ότι το πρωί της Πέμπτης ξύπνησε αλλά δεν βρήκε στο κρεβάτι του το 6χρονο κορίτσι, το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο απόστρατος αστυνομικός έχει κάποια προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, κάτι που του προκαλεί βαρύ ύπνο τις νυχτερινές ώρες. Υποστήριξε ότι αναζήτησε το παιδί όταν ξύπνησε χωρίς αποτέλεσμα, ενώ δεν θυμάται αν το βράδυ είχε αφήσει ανοικτή την πόρτα του διαμερίσματος.

Η μητέρα της 6χρονης νοσηλεύεται πολλές ημέρες σε νοσοκομείο του Πειραιά, εξαιτίας προβλημάτων υγείας. Τη σοβαρή υπόθεση ανέλαβαν αρμόδιοι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κλιμάκια της οποίας έσπευσαν στην περιοχή και αναζήτησαν το κορίτσι. Αρχικά ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού, της πολυκατοικίας και κατόπιν επεκτάθηκαν σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου αναζητώντας τα ίχνη της μικρής.

Οι αστυνομικοί ανοίγουν όλους τους κλειστούς χώρους, ντουλάπες, ψυγεία, μπαούλα, ερευνούν ακατοίκητα κτίρια, παιδικές χαρές, πάρκα και πλατείες της περιοχής.

Προς το παρόν, όπως επισημαίνουν αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση, δεν έχουν προκύψει ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο δεν έχουν αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο.

Αρμόδιες πηγές αναφέρουν πως θα ζητήσουν την υπογραφή του πατέρα και της μητέρας του μικρού κοριτσιού, προκειμένου να εκδοθούν εκτεταμένες αναζητήσεις και δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφίας, μέσω του Αmber Αlert Ηellas από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Δημοφιλή