Τραγικός επίλογος για 36χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών. Εντοπίστηκε νεκρή στη θάλασσα

Τραγικός επίλογος για 36χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών. Εντοπίστηκε νεκρή στη θάλασσα

Νεκρή εντοπίστηκε σήμερα, το μέσημερι του Σαββατου, η 36χρονη Μαρία Ιατρού που εξαφανίστηκε ξημέρωματα του Πάσχα 17 Απριλίου από το Λουτράκι, όπου και διέμενε.

Η σορός της άτυχης μητέρας τεσσάρων παιδιών βρέθηκε στον βυθό της θάλασσας του Αμβρακικου κόλπου, έξω από την Αμφιλοχία.

Μοτοσικλετιστής που περνούσε από επαρχιακό δρόμο της περιοχής είδε στο δρόμο σημάδια από φρενάρισμα και κάτω από την πλαγιά εντόπισε την πινακίδα και τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου της.

Στη συνέχεια ειδοποίησέ την τοπική αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν άμεσα κλιμάκιο της τροχαίας και του λιμενικού Αμφιλοχίας.

Δύτης εντόπισε σε βάθος τεσσάρων μέτρων το αυτοκίνητο και τη σορό της άτυχης 36χρονης.

Οι πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας κάνουν λόγο για τροχαίο δυστύχημα που προκλήθηκε από υπερβολική ταχύτητα.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η Μαρία Ιατρού, λίγες μέρες πριν τη Δευτέρα του Πάσχα, όταν και εξαφανίστηκαν τα ίχνη της, είχε πει στον σύζυγό της και τα παιδιά τους ότι ήταν πιεσμένη ψυχολογικά και ήθελε να φύγει για να ηρεμήσει.

Μπήκε στο αυτοκίνητο της και τηλεφώνησε σε στενή φίλη της στην Αθήνα, αλλά εκείνη κοιμόταν και δεν το σήκωσε.

Αμέσως μετά άρχισε να επικοινωνεί με μηνύματα μέσω Facebook με ξάδελφό της, που μένει στην Παραμυθία, απ’ όπου καταγόταν και η ίδια. Του ζήτησε να την φιλοξενήσει λίγες μέρες στο σπίτι του, και εκείνος δέχθηκε.

Στη μια τα ξημερώματα τον ενημέρωσε με μήνυμα ότι βρίσκεται καθ’ οδόν.

Στις δύο και τέταρτο του έγραψε: «Είμαι Άρτα, με σταματήσανε σε μπλόκο». Γεγονός που δεν επιβεβαιώθηκε από την Τροχαία.

Στις τέσσερις τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα ήταν το τελευταίο μήνυμα που αντάλλαξε με τον ξάδελφο της. Του είπε ότι βρίσκεται Πρέβεζα και ότι θα καθυστερούσε να φτάσει στην Παραμυθία.

Δημοφιλή