Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Michelle Obama μετά από καιρό ήταν για ένα σημαντικό και συγκινητικό λόγο

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Michelle Obama μετά από καιρό ήταν για ένα σημαντικό και συγκινητικό λόγο
Ellen

Πριν από 20 χρόνια, η «Ellen Morgan», ο χαρακτήρας που υποδυόταν η Ellen DeGeneres στη κωμική σειρά «The Puppy Episode», αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλη. Και αμέσως μετά, η Ellen DeGeneres έκανε την ίδια δήλωση και στην πραγματική ζωή.

Η διάσημη κωμικός και παρουσιάστρια γιόρτασε τις προάλλες την επέτειο αυτής της σημαντικής στιγμής στη ζωή της σε ένα ειδικά αφιερωμένο επεισόδιο της εκπομπής της, στο οποίο εκτός των άλλων ήταν καλεσμένη και η Oprah, που έπαιζε την ψυχολόγο της Ellen στο εμβληματικό επεισόδιο. Επίσης, υπήρχε και μια εμφάνιση-έκπληξη για την DeGeneres.

Η Ellen δεν είχε ιδέα ποιος θα εμφανιζόταν στο βίντεο-έκπληξη που ανακοίνωσε στο κοινό. Δευτερόλεπτα αργότερα, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Michelle Obama, εμφανίστηκε στην οθόνη.

«Συγχαρητήρια για την 20η επέτειο του όταν ανακοίνωσες στον κόσμο ποια πραγματικά είσαι. Μέσα σε αυτά τα χρόνια μας έχεις δείξει πολλές φορές την πραγματική σημασία της αγάπης. Είσαι γενναία. Είσαι ευγενής», είπε η Obama, πριν αστειευτεί «Είσαι ο χειρότερος άνθρωπος για να ψωνίζει κανείς μαζί του», αναφερόμενη σε ένα επεισόδιο της εκπομπής της DeGeneres, όπου οι δυο τους είχαν πάει για ψώνια σε ένα πολυκατάστημα.

Η Michelle συνέχισε: «Και ειλικρινά σε λατρεύω. Συγχαρητήρια και πάλι. Σε αγαπώ τόσο πολύ».

«Ουάου. Κι εγώ σε αγαπάω Michelle», είπε η Ellen, που χαμογελούσε πλατιά καθόλη τη διάρκεια του μηνύματος.

Συγχαρητήρια κι από εμάς Ellen, συνέχισε να είσαι μία από τις σταθερά καλύτερες παρουσίες στην τηλεόραση, παγκοσμίως.