Τα απεχθέστερα εγκλήματα: Οι παιδοκτονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα

Τα απεχθέστερα εγκλήματα: Οι παιδοκτονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα

Με τη δολοφονία της μικρής Στέλλας από τον ίδιο της το πατέρα να μετρά μόλις μερικές ημέρες και την αστυνομική έρευνα να παραμένει σε εξέλιξη, παλαιότερες ιστορίες από ειδεχθή εγκλήματα παιδιών από τους γονείς τους βλέπουν ξανά το φως της δημοσιότητας.

Το πιο φρικαλέο έγκλημα σε βάρος παιδιού υπήρξε η δολοφονία της μικρής Άννυ Μπορίσοβα το Πάσχα του 2015. Ο ίδιος της ο πατέρας σκότωσε την 4χρονη ενώ τεμάχισε και έβρασε κομμάτια του σώματος της προτού τα πετάξει στα σκουπίδια.

Το 1994 ο 40χρονος Μανώλης Δουρής ομολογεί ότι αυτός σκότωσε και βίασε τον 6χρονο γιο του, Νίκο. Ο ίδιος ήταν πατέρας 7 παιδιών και ελαιοχρωματιστής στο επάγγελμα.

Το 1999 ο Γιώργος Μεταξάκης πνίγει τα τρία του αγοράκια ηλικίας 12, 4 και δύο ετών πετώντας τα στον ορμητικό Αλμυρό ποταμό στο Ηράκλειο της Κρήτης. Δεμένη στον λεβιέ ταχυτήτων πίσω στο αμάξι η 12χρονη κόρη του την οποία εγκατέλειψε λίγη ώρα αργότερα.

Το 2002 μία γειτόνισσα ανακαλύπτει στην Πελασγία Φθιώτιδας νεκρή, πνιγμένη στο αίμα τη 13χρονη Βασούλα Βουλγαράκη. Ο πατέρας της Χρήστος Βουλγαράκης είχε μαχαιρώσει το κορίτσι 17 φορές.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 και της Φωτεινής Λάτσιου:

Δημοφιλή