Τέρας ψυχραιμίας: Η απίστευτη αντίδραση υπαλλήλου όταν γίνεται ένοπλη ληστεία στο μαγαζί του

Τέρας ψυχραιμίας: Η απίστευτη αντίδραση υπαλλήλου όταν γίνεται ένοπλη ληστεία στο μαγαζί του
YouTube

Ο Tuker Murray είναι σε καλό δρόμο για να γίνει ένας από τους θρύλους του ίντερνετ, και όλα αυτά χάρη στην αδιανόητη ψυχραιμία που έδειξε σε μια στιγμή που κάθε φυσιολογικός άνθρωπος θα την έχανε.

Ο 24χρονος βοηθός διευθυντή στο εστιατόριο Jimmy John's στο Kansas City του Μιζούρι, είναι ο αδιαμφισβήτητος σταρ του υλικού παρακολούθησης που διέρρευσε στο διαδίκτυο πρόσφατα, το οποίο καταγράφει τη ληστεία που έγινε στο μαγαζί την Τετάρτη.

Το βίντεο (το οποίο τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο έχει ήδη σχεδόν 4.5εκ views) δείχνει έναν άντρα -που η αστυνομία αναγνώρισε αργότερα ως τον Terry Rayford- να πλησιάζει το ταμείο και να παραγγέλνει φαγητό, λίγο πριν βγάλει ένα όπλο από την τσέπη του φούτερ του και το βάλει χιλιοστά μακριά από το πρόσωπο του Murray, ο οποίος τον εξυπηρετούσε εκείνη τη στιγμή, απαιτώντας τα χρήματα που βρίσκονταν στο μηχάνημα.

Ωστόσο, τίποτε από όλα αυτά δεν απεικονίζονται στο πρόσωπο του Murray. Τον βλέπουμε στο βίντεο να παρατηρεί εντελώς ψύχραιμα τον Rayford, να βγάζει τα γάντια της δουλειάς και να ανοίγει χαλαρά την ταμειακή μηχανή δίνοντας τα λεφτά στον ληστή, περισσότερο σαν να του δίνει τα ρέστα του. Για την ακρίβεια, έμοιαζε περισσότερο βαριεστημένος από την όλη υπόθεση, παρά τρομοκρατημένος.

Όπως είπε ο ίδιος ο Murray στο Buzzfeed News, δε φοβήθηκε καθόλου επειδή είχε καταλάβει πως ο ληστής δεν είχε σκοπό να τον πυροβολήσει.

Σύμφωνα με το Fox 4KC, ο δράστης βρισκόταν σε αναστολή από την ποινή που είχε λάβει για μια άλλη ένοπλη ληστεία και σύμφωνα με τις πληροφορίες ενέδιδε σε ληστείες για να συντηρεί τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

Ο Murray όμως δεν πιστεύει πως ο Rayford είναι επαγγελματίας εγκληματίας. «Για την ακρίβεια έμεινα έκπληκτος όταν ο αστυνομικός μου είπε πως είχε κάνει άλλες 12 ληστείες και είχε μπει προηγουμένως στη φυλακή, επειδή ήταν εντελώς αρχάριος», είπε στο TMZ.

Γενικά, από εδώ και πέρα, όταν σας πιάνει άγχος για κάτι, μπορείτε απλά να βλέπετε το παρακάτω GIF και να παίρνετε δύναμη.