Μπορεί να μείνει ο Λεμονής!

Μπορεί να μείνει ο Λεμονής!
Contra.gr

Ευχαριστημένοι είναι στον Ολυμπιακό με τον 57χρονο τεχνικό και δεν αποκλείεται να συνεχίσει στους "ερυθρόλευκους" από άλλο πόστο.

Γίνονται διάφορες συζητήσεις τις τελευταίες μέρες στην πλατεία Αλεξάνδρας με… θέα την επόμενη σεζόν. Στο λιμάνι δεν ασχολούνται μόνο με τον νέο τεχνικό. Έχει αναπτυχθεί μία φημολογία τις τελευταίες μέρες ότι ασχολούνται και με ανθρώπους που θα τον πλαισιώνουν για να τον βοηθήσουν στο έργο του ως προς το να προσαρμοστεί το συντομότερο δυνατόν.

Ο Ρεμί Γκαρντ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ και φαντάζει αυτή τη στιγμή το ακλόνητο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Γενικότερα στον Ολυμπιακό «τρέχουν» το θέμα του προπονητή και εν συνεχεία να βάλουν μπρος και τις υπόλοιπες κινήσεις που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση της ομάδας.

Αν λοιπόν καθίσει στον κόκκινο πάγκο ο Γκαρντ ή οποιοσδήποτε άλλος Γάλλος προπονητής, είναι πιθανό να υπάρχει δίπλα του ένας άνθρωπος (όχι ως βοηθός του) που θα του δώσει μία χείρα βοηθείας.

Ένας από αυτούς ίσως να είναι ο Τάκης Λεμονής! Στη διοίκηση είναι απολύτως ευχαριστημένοι με τα όσα πρόσφερε ο 57χρονος τεχνικός στο μικρό διάστημα που κάθισε στον πάγκο στα τελειώματα της σεζόν.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να μείνει στην ομάδα από άλλο πόστο και μία από τις πρώτες του δουλειάς να είναι να μεταφέρει στο τεχνικό τιμ, αλλά και στους νέους ποδοσφαιριστές που θα πιάσουν… λιμάνι (σ.σ. αναμένονται αρκετοί άλλωστε), τη νοοτροπία του Ολυμπιακού.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα φύγει κάποιος από την ομάδα και ο Τάκης θα καλύψει το κενό του. Απλώς, ως σενάριο ας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας…

Όλα θα ξεκαθαρίσουν πάντως τις επόμενες μέρες (ή και ώρες), καθώς είναι πολύ πιθανό να έχει μία συνάντηση με τη διοίκηση για να γίνει ένας απολογισμός των όσων συνέβησαν κατά τη θητεία του. Και ίσως σε αυτή τη συζήτηση να πέσει στο τραπέζι και αυτό το ενδεχόμενο!

Επαναλαμβάνουμε ότι δεν θα πρέπει να θεωρείται τίποτα δεδομένο, δεν είναι σίγουρο ότι ο Λεμονής θα υπηρετήσει τον Ολυμπιακό από άλλο πόστο και τη νέα σεζόν, αλλά ως σενάριο κυκλοφορεί έντονα τις τελευταίες ώρες.

Δημοφιλή