Γυναίκα παιδεραστή αποκαλεί «τσούλα» το 9χρονο κοριτσάκι και θύμα του άντρα της που αν και ένοχος αφέθηκε ελεύθερος

Γυναίκα παιδεραστή αποκαλεί «τσούλα» το 9χρονο κοριτσάκι και θύμα του άντρα της

Ένας λογικός άνθρωπος θα υπέθετε πως όσο δύσκολο και αν μπορεί να είναι για μια γυναίκα να ανακαλύπτει πως ο άνδρας της κατηγορείται για παιδεραστία, σίγουρα δεν θα έσπευδε να επιτεθεί στο παιδί-θύμα.

Αυτή όμως δεν είναι η περίπτωση της Heiki Andrews ο σύζυγος της οποίας, Peter Andrews κακοποίησε ένα 9χρονο κοριτσάκι. Ο άνδρας της κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο της Gold Coast στην Αυστραλία αλλά δεν θα εκτίσει ποινή καθώς έχει καρκίνο σε τελικό στάδιο. Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ο δράστης, Peter Andrews χρησιμοποιούσε video games και έναν σκύλο για να δελεάζει τη μικρή να τον ακολουθεί στο σπίτι του το οποίο μάλιστα είναι κοντά σε έναν χώρο φύλαξης παιδιών.

Η όλη υπόθεση έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των τοπικών ΜΜΕ που παρακολουθούν στενά την υπόθεση και σύμφωνα με το 9 News, η γυναίκα του δράστη κατηγόρησε το κοριτσάκι και τους γονείς του για όσα συνέβησαν. Όπως είπε «Οι γονείς της δεν νοιάζονταν. Γι αυτό ερχόταν συχνά στο σπίτι μας. Είναι μια τσούλα. 14 χρονών και κοιμάται από δω και από κει. Από εσάς τα έμαθε αυτά;» είπε η Heiki Andrews απευθυνόμενη σε δημοσιογράφους και στους γονείς του παιδιού ενώ δεν έχει διευκρινιστεί γιατί επιμένει να αναφέρεται στο θύμα ως 14χρονη, αφού το παιδί είναι μόλις 9 ετών.

Συγγενείς του θύματος σχολίασαν πως «η επιθετικότητα της είναι απίστευτη. Πως είναι δυνατόν να κατηγορείς ένα παιδί μικρότερο των 10 ετών πως παρέσυρε έναν ενήλικα ώριμο άνδρα ώστε να του επιτεθεί σεξουαλικά;».

Η γυναίκα του δράστη ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την επίθεση και τους χαρακτηρισμούς σε βάρος της 9χρονης αλλά η απάντησή της ήταν να πάνε να γ....

Δημοφιλή