Στο νέο trailer για την 5η σεζόν «House of Cards», ο Frank Underwood βάζει τα γυαλιά στον Donald Trump

Στο νέο trailer για την 5η σεζόν «House of Cards», ο Frank Underwood βάζει τα γυαλιά στον Donald Trump
Netflix

Πρέπει να είναι δύσκολο να είσαι το «House of Cards» αυτές τις μέρες, οι δημιουργοί του «House of Cards», έστω.

Γιατί, εκεί που επί τέσσερις ολόκληρες σεζόν χτίζεις ένα φανταστικό κόσμο στον οποίο ένας από τους πιο σατανικούς χαρακτήρες που έχει γνωρίσει ποτέ το τηλεοπτικό κοινό καταλήγει να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, ξαφνικά, ενώ ετοιμάζεις την πέμπτη σεζόν σου, ένας πραγματικά σατανικός άνθρωπος γίνεται πρόεδρος των ΗΠΑ, στον πραγματικό κόσμο. Εντάξει, ίσως όχι σατανικός, πρέπει να έχεις ένα συγκεκριμένο βαθμό ευφυίας για να είσαι σατανικός, σίγουρα όμως μοχθηρός και σατανικά ανόητος.

Τι κάνεις, λοιπόν, τώρα;

Ευτυχώς για όλους μας, και κυρίως για τους φαν της σειράς, το House of Cards συνεχίζει ακάθεκτα στο γνωστό κλίμα του και στην ερχόμενη σεζόν, κάτι που αποδεικνύεται στο νέο trailer για τον 5ο κύκλο της σειράς που κυκλοφόρησε χτες, Δευτέρα. Ο Frank Underwood του Kevin Spacey επιστρέφει πιο μεφιστοφελικός από ποτέ, έχοντας στο πλευρό του την, σταθερά υπέροχα αδίστακτη, Claire της Robin Wright, και κάνει σχέδια για «One Nation, Underwood» όχι για μία, όχι για δύο, αλλά για τις υπόλοιπες 3-4 προεδρικές θητείες και βάλε.

Όταν η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία και τα πιο αδιανόητα σενάρια τρόμου παίρνουν σάρκα και οστά, χρειάζεται ένας, φανταστικός έστω, Frank Underwood για να δείξει στους Donald Trump αυτού του κόσμου πώς γίνεται σωστά η δουλειά.

Κάπως έτσι: