Ανελέητη μάχη: Άγρια μονομαχία ανάμεσα σε αρσενικές σουπιές για το δικαίωμα του σεξ με τη θηλυκιά

Ανελέητη μάχη: Άγρια μονομαχία ανάμεσα σε αρσενικές σουπιές για το δικαίωμα του σεξ με τη θηλυκιά
YouTube

Σίγουρα, όταν ακούει κανείς για σουπιές, δεν πάει το μυαλό του σε...μάχιμες καταστάσεις ή σε άγριες αναμετρήσεις- στο κάτω κάτω της γραφής, πρόκειται για ένα πλάσμα το οποίο είναι περισσότερο γνωστό για τη δυνατότητά του να εξαπολύει μελάνι ακριβώς για να αποφύγει τη μάχη.

Βεβαίως, ως γνωστόν, όλοι μπορούν να αγριέψουν- ειδικά όταν το θέμα είναι ερωτικού χαρακτήρα!

Σε βίντεο που κατεγράφη τον Μάιο του 2011 στην Τουρκία από ερευνητές του Πανεπιστημίου Brown, και ανέβηκε πρόσφατα στο Ίντερνετ, φαίνεται ένα περιστατικό που θα μπορούσε να διεκδικήσει άνετα τον τίτλο του...ερωτικού θρίλερ: Οι ερευνητές κατέγραφαν μια θηλυκή σουπιά ενώ κολυμπούσε μόνη της- μέχρι που την πλησίασε από πίσω ένα αρσενικό και μετά από σύντομο...φλερτ, ακολούθησε ζευγάρωμα, διάρκειας 4 λεπτών.

Όταν τελείωσε το σεξ, οι δύο σουπιές αρχίζουν να κολυμπούν μαζί, με τον αρσενικό να κρατά προστατευτική στάση για το ταίρι του. Ωστόσο, ο ρομαντικός περίπατος δεν διαρκεί πολύ: Ένας δεύτερος αρσενικός πλησιάζει, και μετά από έναν σύντομο...«τσαμπουκά», ο πρώτος απομακρύνεται, και ο «παρείσακτος» παίρνει τη θέση του, συνοδεύοντας αυτός τη θηλυκιά (προφανώς με...πονηρές διαθέσεις).

Η υπόθεση πάντως δεν λαμβάνει τέλος εδώ: Μετά την αρχική έκπληξη και...ταπείνωση, ο πρώτος αρσενικός φαίνεται πως μαζεύει το θάρρος και την οργή που απαιτούνται για να πάει να...ζητήσει τα ρέστα: Στο βίντεο φαίνεται να πλησιάζει την...πρώην και τον επίδοξο εραστή της και να απευθύνει πρόκληση προς αυτόν- στην οποία ο δεύτερος αρσενικός απαντά, και γρήγορα οι δύο αρσενικές σουπιές...αρπάζονται κανονικά, σε μια άγρια αναμέτρηση, με πολλές λαβές, δαγκωματιές και μελάνια στο νερό. Εν τέλει, ο πρώτος αρσενικός αναδεικνύεται νικητής, καθώς επιστρέφει και αποκτά ξανά το ταίρι του.

Δημοφιλή