Δάφνη: Κρατούσε φυλακισμένη 22χρονη φοιτήτρια για να βιντεοσκοπήσει το βιασμό της με κάμερα

Δάφνη: Κρατούσε φυλακισμένη 22χρονη φοιτήτρια για να βιντεοσκοπήσει το βιασμό της με κάμερα
Shadow of burglar (or murderer or rapist) just before he makes his entrance through an open window.
Shadow of burglar (or murderer or rapist) just before he makes his entrance through an open window.
gaiamoments via Getty Images

Δεν τη χωρά ο ανθρώπινος νους την καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμού μίας 22χρονης φοιτήτριας από 53χρονο άνδρα με προβλήματα όρασης, που αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής.

Η νεαρή κοπέλα είχε να δώσει σημεία ζωής στο σπίτι της εδώ και δύο ημέρες, με τους γονείς τους να δηλώνουν την εξαφάνιση στο Α.Τ. Ζωγράφου. Η 22χρονη φοιτήτρια είχε επισκεφτεί το διαμέρισμα του 53χρονου που αντιμετώπιζε πρόβλημα όρασης στην οδό Όθωνος 64 στην περιοχή της Δάφνης προκειμένου να του ζητήσει χρήματα που της χρωστούσε για υπηρεσίες καθαριότητας που του είχε προσφέρει. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης είχε βρει την κοπέλα μέσω αγγελίας που είχε βάλει με την οποία ζητούσε κοπέλα για να του καθαρίζει το σπίτι.

Η 22χρονη είχε καθαρίσει αρκετές φορές το διαμέρισμά του αλλά δεν είχε πληρωθεί.

Στην τελευταία της προσπάθεια να πάρει τα λεφτά πήγε στο ημιυπόγειο διαμερίσμα των 30 τ.μ. και εκεί κρύβονταν ο χειρότερος εφιάλτης της, καθώς ξαφνικά βρέθηκε ναρκωμένη και βιασμένη. Ο 53χρονος φέρεται να χρησιμοποιούσε και ερωτικά βοηθήματα στην αποτρόπαια πράξη του.

Ωστόσο, το δράμα της νεαρής κοπέλας δεν ήταν μόνο αυτό, καθώς το σπίτι ήταν γεμάτο κάμερες συνδεδεμένες με ηλεκτρονικό υπολογιστή πιθανότατα προκειμένου ο βιασμός της να μεταδοθεί on line στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με πληροφορίες της είχε τοποθετήσει κάμερα ακόμα και στο κεφάλι.

Να σημειώσουμε πως όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν το κουδούνι του 53χρονου αυτός αρνήθηκε ότι γνώριζε κάτι για την κοπέλα, λέγοντας ότι τον είχε επισκεφτεί και είχε φύγει. Όμως λίγα λεπτά αργότερα άκουσαν μέσα από το διαμέρισμα τις φωνές μίας γυναίκας να καλεί σε βοήθεια. Άμεσα ενημέρωσαν τους ανωτέρους τους και εισέβαλαν στο σπίτι του 53χρονου, βρίσκοντας την άτυχη φοιτήτρια δεμένη και κακοποιημένη σεξουαλικά.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., η 22χρονη είχε ακινητοποιηθεί από τον 53χρονο με αιθέρα, ενώ έχει μεταφερθεί στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μα κακώσεις από χτυπήματα. «Τα πόδια μου πονάνε. Πονάω πολύ», φώναζε, σύμφωνα με γείτονες, όταν την παραλάμβανε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο δράστης οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ και σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας. Σε απόσταση 500 μέτρων από το σπίτι του δράστη ζει ο πατέρας του. Ο 53χρονος έμενε μόνος του στη γκαρσονιέρα με μοναδική παρέα ένα μικρό σκυλάκι.

Δημοφιλή