Εάν θέλετε να έρθει ο Liam Neeson στο μαγαζί σας, αρκεί να του υποσχεθείτε δωρεάν φαγητό

Εάν θέλετε να έρθει ο Liam Neeson στο μαγαζί σας, αρκεί να του υποσχεθείτε δωρεάν φαγητό
Facebook

Τι κάνεις εάν έχει μαγαζί με σάντουιτς και μαθαίνεις ότι ο Liam Neeson κάνει κινηματογραφικά γυρίσματα στην περιοχή σου;

Την απάντηση έδωσαν οι ιδιοκτήτες του «Big Star Sandwich Co.» στο New Westminster του Καναδά, με αυτόν τον πίνακα έξω από το μαγαζί τους, στον οποίο αναγράφεται η φράση «O Liam Neeson τρώει εδώ δωρεάν».

Και το κόλπο δούλεψε, αφού ο σταρ πέρασε όντως από εκεί!

Οι ιδιοκτήτες δεν παρέλειψαν φυσικά να βγάλουν την ανάλογη φωτογραφία και να ανεβάσουν ενθουσιασμένοι το στιγμιότυπο στο Twitter.

Μιλώντας στην Globe and Mail, ένας εκπρόσωπος του καταστήματος είπε ότι ο Neeson ήρθε μέσα, και με την χαρακτηριστική του φωνή ρώτησε: «Που είναι το σάντουιτς μου;». Ωστόσο, όπως φαίνεται, δεν εκμεταλλεύτηκε την προσφορά για δωρεάν φαγητό και επέστρεψε πίσω στα γυρίσματα.

Ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται στην πόλη για τα γυρίσματα της ταινίας «Hard Powder», όπου υποδύεται έναν απλό οδηγό εκχιονιστικού που θέλει να εκδικηθεί τους εμπόρους ναρκωτικών που πιστεύει ότι σκότωσαν τον γιο του. Ναι, καλά καταλάβατε. Μία ακόμη ταινία όπου ο Neeson θα κάνει τα αδύνατα δυνατά με εμάς να μην μπορούμε να του αντισταθούμε.

Οι ιδιοκτήτες του Big Star ωστόσο φαίνεται ότι ελπίζουν ο ηθοποιός να επιστρέψει, αφού αποφάσισαν να δώσουν σε ένα σάντουιτς το όνομά του. Εάν κρίνουμε από τη φωτογραφία, δεν έχει μόνο το όνομα, αλλά και τη χάρη!