Είναι μόλις Μάιος και έχουμε υποστεί ήδη αυτές τις 7 εξωφρενικές τάσεις στο φαγητό

Είναι μόλις Μάιος και έχουμε υποστεί ήδη αυτές τις 7 εξωφρενικές τάσεις στο φαγητό

Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στα μέσα του 2017 και το Instagram έχει γεμίσει ήδη με τις πιο τρελές τάσεις φαγητού. Ίσως να το έχετε προσέξει και εσείς ότι τώρα τελευταία οι γοργόνες και οι μονόκεροι αποτελούν την τέλεια έμπνευση και αυτό ίσως επειδή δίνουν την ευκαιρία στον κόσμο να δοκιμάσουν φαγητά με τρελά χρώματα που είναι γεμάτα με διάφορα χαριτωμένα στολίδια -που φυσικά τρώγονται.

Κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι το υπόλοιπο 2017, αλλά η HuffPost συγκέντρωσε όλες τις τρελές τάσεις στο φαγητό που έχουμε ήδη δει.

Ποια από αυτές έχετε δοκιμάσει ή θα δοκιμάζατε;

1. Τα latte «μονόκερος»

🦄☕️🦄 #unicornlatte

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melissa Notaro (@notaroious) στις

Μην σας ξεγελάει το όνομα, αφού δεν έχει καμία σχέση με καφέ. Αυτή η δημιουργία που θα βρείτε στο The End του Μπρούκλιν περιέχει μέλι, γάλα καρύδας και λεμόνι.

2. Τα μπέιγκελ «μονόκερος»

Γιατί να φας ένα απλό μπέιγκελ, όταν μπορείς να έχεις ένα σε μπλε, κίτρινο και ροζ χρώμα; Αυτός ο πειρασμός από το The Bagel Nook στο Νιου Τζέρσεϊ έχει μέσα κρέμα τυριού με γεύση μαλλί της γριάς (!) και φυσικά... γκλίτερ.

3. Το τοστ της γοργόνας

Η δημιουργός του, Adeline Waugh του Vibrant and Pure, παραδέχεται ότι δεν είναι το πιο πρακτικό πράγμα που μπορεί να φάει κάποιος. Απλώς ήθελε να φτιάξει κάτι όμορφο και όπως φαίνεται τα κατάφερε και με το παραπάνω. Επάνω σε αυτό το φρυγανισμένο ψωμί έχει απλωθεί κρέμα τυριού με χρώμα, ενώ στη συνέχεια έχουν πασπαλιστεί επάνω του φύλλα χρυσού. Τόσο απλό!

4. Τα ντόνατς με σπαγγέτι

New Yorkers, brace yourselves for the most epic food hybrid at @smorgasburg this year: the #spaghettidonut from @pop_pasta. 🍝🍩 📷: @stirandstyle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη POPSUGAR Food (@popsugarfood) στις

Ακούγεται αηδιαστικό, αλλά πιστέψτε μας δεν είναι. Δεν έχει χρώματα, αλλά περιέχει σίγουρα πολύ λάδι. Οι δημιουργοί του, Pasta Pop, ήθελαν στην ουσία να συνδυάσουν ένα κλασικό ναπολιτάνικο πιάτο με το αγαπημένο αμερικανικό ντόνατ. Μια μακαρονάδα που μπορείς να φας με το χέρι; Τέλεια ιδέα!

5. Το φραπουτσίνο «μονόκερος»

و سأبقى كالرياضيات ، لايعشقني الا من يفهمني 😴😛#جمعة_طيبة#UnicornFrappuccino

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Love.laugh.live 🥀 (@__r.0z) στις

Το ρόφημα που προκάλεσε φρενίτιδα στο Instagram και νευρικό κλονισμό στους εργαζόμενους του Starbucks. Θα λέγαμε ότι μάλλον είναι καλύτερα να το φωτογραφίζεις από το να το πίνεις, αφού περιέχει σιρόπι από μάνγκο, μερικές σταγόνες από μπλε ξινό υγρό, κρέμα βανίλιας, γλυκιά ροζ και ξινή μπλε σκόνη. Θερμιδική -και χημική- βόμβα!

6. Το μοβ κέικ «σταγόνα βροχής»

Δημιούργησε κύματα ενθουσιασμού όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2016 από τον Darren Wong στο Μπρούκλιν και τώρα κάνει δυναμική επιστροφή με το νέο του μοβ χρώμα. Φτιάχνεται από ένα υλικό που ονομάζεται agar και είναι η χορτοφαγική εκδοχή της ζελατίνης, ενώ πήρε το χρώμα του από τη μοβ γλυκοπατάτα. Έχει άραγε όντως γεύση; Ποντάρουμε προς το «όχι»...

7. Το μαύρο παγωτό

Black Rose soft-serve from @little.damage . . . #blackicecream #black #icecream #littledamage #rose #roseflavor #delicious #sogood #love #la #losangeles #downtownla

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danielle Cage (@danielleccage) στις

Ναι και κάτι που ταιριάζει ιδανικά στην σκοτεινή μας ψυχή. Δημιουργήθηκε στο παγωτατζίδικο Little Damage στο Λος Άντζελες και περιέχει την τρέλα της εποχής, που δεν είναι άλλο από το κάρβουνο. Τι καλύτερο από λίγο μαύρο παγωτό για να ταιριάξει με τη διάθεσή μας;