Γιατί εξαφανίστηκε από τις οθόνες η πρωταγωνίστρια της viral γκάφας σε δελτίο ειδήσεων;

Γιατί εξαφανίστηκε από τις οθόνες η πρωταγωνίστρια της viral γκάφας σε δελτίο ειδήσεων;
Twitter

Παραιτήθηκε τελικά η παρουσιάστρια ειδήσεων που είχε γίνει viral με την γκάφα που έκανε σε ζωντανή αναμετάδοση. Ήδη πολλοί Αμερικανοί τηλεθεατές είχαν ανησυχήσει με το γεγονός ότι είχε εξαφανιστεί από τις οθόνες τους.

Η παρουσιάστρια ειδήσεων του τηλεοπτικού δικτύου ABC, Natasha Exelby, «συνελήφθη» επ' αυτοφόρω να χαζεύει εν ώρα δελτίου ειδήσεων. Συγκεκριμένα η κ. Exelby δεν αντιλήφθηκε ότι το βίντεο του ρεπορτάζ που μόλις είχε παρουσιάσει στο δελτίο είχε ολοκληρωθεί και η ίδια ήταν ξανά ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα.

Η αντίδρασή της είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς πολλοί θεώρησαν πως ήταν χαριτωμένη και αυθόρμητη. Η ίδια φαίνεται πως δεν κράτησε την ψυχραιμία της, ούτε όταν έγινε viral, καθώς παραιτήθηκε λίγες ημέρες αργότερα.

Δεν είναι όμως λίγοι εκείνοι που λένε πως η παρουσιάστρια στην πραγματικότητα απολύθηκε, καθώς το κανάλι ABC είχε εκφράσει στο παρελθόν αμφιβολίες για την ικανότητά της να κατέχει την συγκεκριμένη θέση. Οι αμφιβολίες είχαν μάλιστα εγερθεί πριν την συγκεκριμένη γκάφα.

Δημοφιλή