Το ίντερνετ είναι αλλόκοτο, οπότε, φυσικά, υπάρχει ένα Instagram αφιερωμένο στα οπίσθια και τα ταξίδια (NSFW)

Το ίντερνετ είναι αλλόκοτο, οπότε, φυσικά, υπάρχει ένα Instagram αφιερωμένο στα οπίσθια και τα ταξίδια (NSFW)
instagram

Στα περίεργα νέα της ημέρας υπάρχει ένας λογαριασμός στο Instagram που συνδυάζει δύο αρκετά άσχετα μεταξύ τους πράγματα. Το @CheekyExploits, όπως ονομάζεται ο λογαριασμός είναι αφιερωμένος στους ανθρώπους που φωτογραφίζονται με γυμνά οπίσθια ενώ βρίσκονται σε διακοπές.

Αν και κανείς δεν περίμενε ότι αυτά τα δύο στοιχεία θα μπορούσαν να συνδυαστούν, η 31 ετών γυναίκα που δημιούργησε τον συγκεκριμένο λογαριασμό έχει πάνω από 200.000 followers και άνθρωποι από όλο τον κόσμο μοιράζονται καθημερινά φωτογραφίες του πισινού τους σε ταξίδια και περιπέτειες.

«Σκέφτηκα ότι ήταν διασκεδαστικό και οι φίλοι και ο άντρας μου, είχαν ήδη μία μικρή συλλογή από τέτοιες φωτογραφίες. Οπότε, ξεκίνησα αυτόν τον λογαριασμό ως έναν διασκεδαστικό τρόπο για να τις μοιραστώ με τους φίλους μας», είπε η ίδια στην HuffPost.

Όσο για τα μέρη που προτιμούν οι άνθρωποι να φωτογραφίζονται με κατεβασμένα τα παντελόνια, η ίδια αναφέρει ότι είναι τα χωράφια, οι γκρεμοί και οι παραλίες. «Θεωρώ ότι οι άνθρωποι είναι πιο εύκολο να γδυθούν ότι υπάρχει λιγότερο ρίσκο», είπε.