Ο πλανήτης Γη όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί: Αυτό είναι το νέο Google Earth

Ο πλανήτης Γη όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί: Αυτό είναι το νέο Google Earth

Κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει υπάρξει άνθρωπος που να μην έχει χρησιμοποιήσει έστω και μια φορά στη ζωή του το Google Earth, για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Και, όντως, πρόκειται για μία αρκετά πρακτική εφαρμογή της Google με πολλές χρήσεις. Τίποτα παραπάνω από αυτό και, σίγουρα, τίποτα πιο εντυπωσιακό από αυτό.

Τώρα, όμως, όλα άλλαξαν.

Η Google πέρασε από γενική ανακαίνιση το Google Earth και μας παρουσίασε τις προάλλες τη νέα, εξελιγμένη, αστραφτερή και, για να είμαστε ειλικρινείς, εντελώς συναρπαστική μορφή του.

Το νέο Google Earth είναι εξ ολοκλήρου σε 3D και περιλαμβάνει μια νέα, εντυπωσιακή λειτουργία, το Voyager. Το εν λόγω πρόγραμμα παρουσιάζει μια τρισδιάστατη απεικόνιση της Γης και δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να ψάξει όποιο σημείο του πλανήτη θέλει, να βρει πληροφορίες αλλά και να απολαύσει διαδραστικές ιστορίες σχετικά με αυτό.

Όλα, όπως πάντα, εντελώς δωρεάν.

Η Google ανακοίνωσε πως σκοπεύει να επεκτείνει τις διαδραστικές ιστορίες του Google Earth, προσθέτοντας νέες κάθε εβδομάδα. «Έχουμε συνεργαστεί με μερικούς από τους καλύτερους αφηγητές, επιστήμονες και ΜΚΟ του κόσμου προκειμένου να ζωντανέψουμε τον πλανήτη με το Voyager, που θα λειτουργεί ως μια επίδειξη διαδραστικών ταξιδιωτικών οδηγών», έγραψε ο Gopal Shah, product manager του Google Earth, στη σχετική ανακοίνωση.

Πραγματικά δε χρειάζεται να γράψουμε τίποτα περισσότερο, μπείτε στο νέο και ανανεωμένο Google Earth και εξερευνήστε τον πλανήτη μας όπως ποτέ άλλοτε.