Αστέρια Michelin στο φετινό Sani Gourmet

Αστέρια Michelin στο φετινό Sani Gourmet

Νέοι, ανερχόμενοι και προσφάτως βραβευμένοι με ένα αστέρι Michelin chef, το ταλέντο των οποίων έχει ανατείλει στο διεθνές γαστρονομικό τοπίο, θα βρεθούν στο προσκήνιο στο φετινό Sani Gourmet, που θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 27 Ιουνίου 2017.

Συνεχίζοντας την επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς, που πραγματοποιήθηκε το πρώτο «Rising Stars - Α Taste of Future», τα βραβευμένα εστιατόρια του Sani Resort (Water, Ντομάτα, Katsu, Byblos Caviar και Asian) θα φιλοξενήσουν για ακόμα μία φορά ταλαντούχους chef από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο 12ο Sani Gourmet, την παγκοσμίου φήμης ετήσια γαστρονομική διοργάνωση, που και φέτος είναι αφιερωμένη στην προώθηση νέων chef, οι οποίοι έχουν ήδη κερδίσει υψηλού κύρους βραβεία και επαίνους, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου τους αστεριού Michelin, αλλά και ανερχόμενων συναδέλφων τους που αναμένεται να λάμψουν σύντομα στο χώρο.

Το ταξίδι στις γεύσεις θα περιλαμβάνει «στάσεις» σε πολλές και διαφορετικές κουζίνες, από τις οποίες θα εμπνευστούν οι δέκα καλεσμένοι chef, παρουσιάζοντας τις προτάσεις τους. Επιπλέον δυναμική θα δώσει στη διοργάνωση το official opening party, την Κυριακή 25 Ιουνίου, όπου οι chef θα συνεργαστούν -ο καθένας στο δικό του workstation- για ένα δημιουργικό crescendo στην παρουσίαση γεύσεων, που οι καλεσμένοι θα απολαύσουν στο μαγευτικό τοπίο της Sani Marina υπό τους ήχους χαλαρωτικής μουσικής από γνωστούς Dj's. Φέτος, και για πρώτη φορά στο opening party, θα συμμετέχουν τα συνεργαζόμενα οινοποιεία του Sani Gourmet, παρουσιάζοντας τα βραβευμένα κρασιά τους.

Πάντα στην πρώτη γραμμή της γαστρονομικής καινοτομίας, το Sani Resort στηρίζει τους νέους και ανερχόμενους chef, παρέχοντάς τους ένα υψηλού επιπέδου περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούν να αναδείξουν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους. Δημιουργεί, δε, αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες στα εστιατόριά του, μέσα από ένα ολοκληρωμένο concept με διεθνείς και τοπικές επιρροές.

Το Sani Gourmet, στη 12η χρονιά του φέτος, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά μεσούσης της καλοκαιρινής σεζόν, 23-27 Ιουνίου, λίγες μέρες πριν το επίσημο opening του Sani Dunes, του νέου ξενοδοχείου του Sani Resort.

Adam Byatt

Sani Gourmet