Άγριος φόνος στα Χανιά: Τον χτύπησε με τσεκούρι και τον κρέμασε με συρματόσκοινο από δέντρο

Άγριος φόνος στα Χανιά: Τον χτύπησε με τσεκούρι και τον κρέμασε με συρματόσκοινο από δέντρο
Eurokinissi

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε στα Χανιά, όπου 54χρονος Ρουμάνος σκότωσε 42χρονο ομοεθνή του σε φονική συμπλοκή στο σπίτι του θύματος στο κέντρο της πόλης.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Cretapost, οι σχέσεις των δύο γειτόνων, οι οποίοι μάλιστα μοιράζονταν και την ίδια αυλή ήταν τεταμένες και σύμφωνα με πληροφορίες συχνά – πυκνά διαπληκτίζονταν έντονα για ασήμαντες αφορμές, κυρίως όμως για διάφορες εργασίες που έκαναν κατά καιρούς, πότε ο ένας και πότε ο άλλος στην αυλή.

Το απόγευμα της Τρίτης, γύρω στις 19:00, ο 42χρονος που ζούσε σε μονοκατοικία με τη Βουλγάρα σύντροφό του, εργαζόταν στον κήπο επισκευάζοντας με τη χρήση διαφόρων εργαλείων, ένα παράπηγμα. Για αδιευκρίνιστο λόγο ο 54χρονος γείτονας φέρεται να ενοχλήθηκε με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να πιαστούν στα χέρια. Ο 54χρονος φέρεται να χτύπησε αρχικά με ένα τσεκούρι τον 42χρονο και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας ένα συρματόσκοινο από την απλώστρα τον έδεσε από τον λαιμό σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα το θύμα να στραγγαλιστεί. Φτάνοντας στο σημείο του φονικού οι αρχές βρήκαν το νεκρό ακόμη δεμένο στο δέντρο.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 54χρονο από τη Ρουμανία, και προσήγαγαν τη σύντροφο του θύματος, η μαρτυρία της οποίας ενδεχομένως να ρίξει φως στα αίτια αλλά και τις λεπτομέρειες της αποτρόπαιης δολοφονίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 54χρονος φερόμενος ως δράστης, παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι ενεπλάκη σε καυγά με το θύμα, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι τον έδεσε στο δέντρο μέχρι να καλέσει την Άμεσο Δράση και ότι τον είχε αφήσει στην αυλή ζωντανό.

Ο 54χρονος έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή.

Δημοφιλή