Η έκφραση της Jessica Chastain όταν ρωτήθηκε για τον Johnny Depp είναι το καλύτερο πράγμα που θα δείτε σήμερα

Η έκφραση της Jessica Chastain όταν ρωτήθηκε για τον Johnny Depp είναι το καλύτερο πράγμα που θα δείτε σήμερα
Jessica Chastain attends the 'Miss Sloane' movie photocall at Urso Hotel in Madrid on May 3, 2017 (Photo by Gabriel Maseda/NurPhoto via Getty Images)
NurPhoto via Getty Images
Jessica Chastain attends the 'Miss Sloane' movie photocall at Urso Hotel in Madrid on May 3, 2017 (Photo by Gabriel Maseda/NurPhoto via Getty Images)

Η Jessica Chastain έχει υποδυθεί πολλούς και διαφορετικούς ρόλους στη μέχρι τώρα καριέρα της: από πολεμίστρια κυνηγό και τη σύζυγο ενός φύλακα ζωολογικού κήπου μέχρι μια ειδική αναλύτρια της CIA και έναν ιαγουάρο σε μορφή κινουμένου σχεδίου. Είναι μία από τις πλέον ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς της και διαθέτει μια ατελείωτη γκάμα χαρακτήρων στην υποκριτική φαρέτρα της.

Απ' ότι φαίνεται, ωστόσο, δεν την ενδιαφέρει καθόλου να υποκριθεί πως ο Johnny Depp δεν έχει μετατραπεί σε ένα γελοίο ανθρώπινο ον.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που έδωσε στο BBC News για την ταινία «Miss Sloane» όπου πρωταγωνιστεί, η Chastain ρωτήθηκε σχετικά με την είδηση που θέλει τον Depp να έχει προσλάβει άτομο για να του διαβάζει τις ατάκες μέσω ακουστικού σε κάθε ταινία του. Για την ακρίβεια, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν η ίδια έχει κάποια παρόμοια μέθοδο απομνημόνευσης με αυτή του Depp, προκειμένου να κάνει τη δουλειά της.

Και ήταν ακριβώς εκείνη τη στιγμή που η Chastain ευλόγησε το ίντερνετ με το πιο αδυσώπητο ανάστροφο γύρισμα ματιών, γνωστό και ως eyeroll, που έχουμε δει εδώ και καιρό, πριν δώσει την απάντησή της.

«Όχι, υποθέτω πως η δική μου τεχνική είναι να εργάζομαι πολύ σκληρά», απάντησε η ηθοποιός.

Είπε κανείς «1-0»;

Το σερί εκπληκτικών απαντήσεων της Chastain δεν σταμάτησε εκεί. Σε μια άλλη συνέντευξη που έδωσε για το Channel 4 News, η ηθοποιός μίλησε για τον τρόπο που η σύγχρονη κοινωνία μεταχειρίζεται τις γυναίκες.

«Η κοινωνία εκπαιδεύει τις γυναίκες να είναι ήσυχες κι ευγνώμονες, και πρέπει να αντισταθούμε σε αυτή την πλύση εγκεφάλου», είπε η ηθοποιός. «Πιστεύω πως η κοινωνία μας μεγαλώνει τις γυναίκες έτσι ώστε να πιστεύουν πως δεν μπορούν να συμμετέχουν στην πολιτική σκηνή, πως δεν μπορούν να είναι CEO σε μία από τις 500 καλύτερες εταιρείες της λίστας του Fortune, πως δεν μπορούν να είναι κινηματογραφίστριες. Γεννιόμαστε ως μικρά κορίτσια που πιστεύουμε πως μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε και η κοινωνία μας διδάσκει το αντίθετο, δείχνοντάς μας το αντίθετο, εξαλείφοντας τα παραδείγματα γυναικών από τα ΜΜΕ. Και πρέπει να πολεμήσουμε ενάντια σε αυτό».

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το απόσπασμα παρακάτω:

Μια βαθιά υπόκλιση στη Jessica Chastain από όλους εμάς.