Άνδρας ισχυρίζεται ότι η γυναίκα του έπεσε θύμα βιασμού κατά τη συμμετοχή της στο Big Brother της Σερβίας

Άνδρας ισχυρίζεται ότι η γυναίκα του έπεσε θύμα βιασμού κατά τη συμμετοχή της στο Big Brother της Σερβίας

Ένας άνδρας ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του ναρκώθηκε και βιάστηκε ενώ συμμετείχε σε ριάλιτι σόου, αναφέρει η Daily Mirror.

Ο Andrej Laharnar, σύντροφος της διαγωνιζόμενης στο σερβικό τηλεοπτικό ζωντανό σόου, Mirela Lapanovic, προέβη στις παραπάνω κατηγορίες μετά από την προβολή ερωτικών σκηνών της συζύγου του με τον συνδιαγωνιζόμενό της, Milutin Radosavljevic Milija.

Οι θεατές είδαν το ζευγάρι να ερωτοτροπεί κάτω από τα καλύμματα του κρεβατιού σε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο του Big Brother, το οποίο γυρίζεται στη σερβική πρωτεύουσα, στο Βελιγράδι.

Ο κ. Laharnar λέει ότι μέλη της ομάδας παραγωγής χρησιμοποίησαν ναρκωτικά για να χειραγωγήσουν την σύντροφό του, έτσι ώστε να καταγράψουν μία σεξουαλική σκηνή, με σκοπό να ενισχύσουν τα ποσοστά τηλεθέασης και στη συνέχεια προσπάθησαν να καλύψουν τον βιασμό της.

Ο ερωτικός παρτενέρ που καταγράφηκε στη σεξουαλική σκηνή με τη σύζυγό του ενδέχεται να είχε λάβει και εκείνος ναρκωτικά, είπε.

Και πρόσθεσε: «Αν της έδειχναν τα πλάνα, θα πάθαινε σοκ και θα συνειδητοποιούσε ότι είχε κακοποιηθεί.

«Η παραγωγή δεν επιτρέπει στους διαγωνιζόμενους ή στο ακροατήριο να μιλήσουν για το τρομερό συμβάν».

«Προσπαθούν να καλύψουν τον βιασμό, αλλά η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια».

Οι διαγωνιζόμενοι έκτοτε εξαναγκάστηκαν στην πραγματικότητα να προσποιούνται ότι η σεξουαλική σκηνή ήταν ψεύτικη, ισχυρίζεται.

Είπε επίσης ότι γίνεται ευρεία χρήση ναρκωτικών μεταξύ των ατόμων που εμπλέκονται στην αμφιλεγόμενη τηλεοπτική εκπομπή.

Πέρυσι η εκπομπή ήταν πρώτο θέμα στα σερβικά μέσα ενημέρωσης, όταν ένας σύζυγος που συμμετείχε σε αυτήν στραγγάλισε τη γυναίκα του.

Δεν υπήρξε κανένα σχόλιο από την ομάδα παραγωγής.

Δημοφιλή