«Μπλε Φάλαινα»: Μυστήριο με την καταγγελία για τραυματισμό 14χρονης στη Θεσσαλονίκη

«Μπλε Φάλαινα»: Μυστήριο με την καταγγελία για τραυματισμό 14χρονης στη Θεσσαλονίκη
young women using the smart phone on bed before sleep
young women using the smart phone on bed before sleep
sapozhnik via Getty Images

Επικοινωνία με τον καθηγητή Αγγλικών, Διογένη Παπαδόπουλο, ο οποίος κατήγγειλε νέο κρούσμα τραυματισμού μαθήτριας που έπεσε θύμα του επικίνδυνου διαδικτυακού παιχνιδιού «Μπλε Φάλαινα», είχαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης.

Και αυτό διότι παρά την καταγγελία του καθηγητή, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία αναφορά στην Αστυνομία για το περιστατικό. Έτσι, οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τον κ. Παπαδόπουλο και του ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες, προκειμένου να εξετάσουν την πιστότητα της πληροφορίας.

Ο καθηγητής ανέφερε ότι συνάδελφός του διαπίστωσε κατά τη διάρκεια ιδιαίτερου μαθήματος ότι μία 14χρονη μαθήτρια είχε αυτοτραυματιστεί παίζοντας το παιχνίδι στο σπίτι της στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο καθηγητής δεν δέχθηκε να τους δώσει το όνομα της συναδέλφου του (καθηγήτριας) που διαπίστωσε το περιστατικό ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που θα βοηθούσε τις έρευνες.

Έτσι, παραμένει ακόμα και σήμερα μυστήριο το κατά πόσο πράγματι υπήρξε ή όχι νέο περιστατικό τραυματισμού ανήλικης από το επικίνδυνο παιχνίδι.Για την Αστυνομία, όπως λένε αρμόδιες πηγές, μέχρι στιγμής το συμβάν δεν υπάρχει.

Την Πέμπτη ο κ. Διογένης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Η συνάδελφος μου έκανε μάθημα σε 14χρονη όταν διαπίστωσε ότι το παιδί είχε στο σώμα του σημάδια. Η συνάδελφος μου αγνοούσε την ύπαρξη του παιχνιδιού και ενδιαφέρθηκε να μάθει περί τίνος πρόκειται. Όταν κατάλαβε ειδοποίησε τους γονείς της μικρής. Το παιδί, εξ όσων γνωρίζουμε, ανήκε σε μία διαδικτυακή ομάδα. Δεν γνωρίζουμε ποιος είναι αυτός που έδινε τις εντολές. Δεν ξέρουμε αν είναι από την Ελλάδα ή το εξωτερικό. Η μαθήτρια τώρα είναι καλά στην υγεία της, καθώς έχει μόνο επιφανειακές γρατζουνιές από ξυράφι».

*Φωτογραφία αρχείου

Δημοφιλή