Ο Matthew Perry αποκάλυψε το ένα επεισόδιο που αρνήθηκε να γυρίσει στα «Φιλαράκια»

Ο Matthew Perry αποκάλυψε το ένα επεισόδιο που αρνήθηκε να γυρίσει στα «Φιλαράκια»
Watch What Happens Live

Πρέπει να είναι αρκετά κουραστικό, οδυνηρό ίσως, να έχει περάσει μια δεκαετία από το τέλος της σειράς που σε έκανε διάσημο και οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές των εκπομπών που πηγαίνεις καλεσμένος να εξακολουθούν να σε ρωτάνε για αυτή. Ναι, είσαι ευγνώμων που σε έκανε διάσημο και πλούσιο, αλλά μιλάμε για 10 χρόνια πριν παιδιά, ας προχωρήσουμε λίγο με τις ζωές μας.

Ευτυχώς ο Matthew Perry φαίνεται πως έχει αρκετή υπομονή ως άνθρωπος και κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή «Watch What Happens Live» τις προάλλες, δέχθηκε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις για τα «Φιλαράκια», στο πλαίσιο του κλασικού παιχνιδιού της εκπομπής, «Plead the Fifth».

Μεταξύ των ερωτήσεων που του έκανε ο παρουσιαστής Andy Cohen, ήταν και μία αρκετά ενδιαφέρουσα που, για καλή μας τύχη, ο Perry απάντησε με κάθε ειλικρίνεια. Η ερώτηση ήταν αν υπήρξε ποτέ κάποιο σενάριο στα “Φιλαράκια” που όταν το διάβασε σκέφτηκε πως είναι υπερβολικό και αναρωτήθηκε αν θα γύριζαν όντως μια τόσο ακραία ιστορία.

Ο Perry όχι μόνο αποκάλυψε πως ναι, υπήρξε μια τέτοια στιγμή, αλλά και ότι έθεσε βέτο ο ίδιος για να μη γυριστεί το εν λόγω σενάριο.

«Υπήρξε ένα σενάριο στα “Φιλαράκια” όπου ο Chandler πήγαινε σε ένα μαγαζί με άντρες στρίπερ επειδή του άρεσαν τα σάντουιτς που είχε», εξήγησε ο Perry. «Και πήρα τηλέφωνο (τους παραγωγούς) και τους είπα “Ας μην το κάνουμε αυτό”».

Κατανοητό μεν, αλλά τώρα θέλουμε κάπως να δούμε αυτό το επεισόδιο.