Mozilla Roadshow Event: To μέλλον του Ίντερνετ και της VR έρχεται στην Αθήνα στις 25 Μαΐου

Mozilla Roadshow Event: To μέλλον του Ίντερνετ και της VR έρχεται στην Αθήνα στις 25 Μαΐου
Frontend United Athens

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ματιές σε αυτά που επιφυλάσσει το μέλλον για το Ίντερνετ θα έχουν την ευκαιρία να ρίξουν όσοι παρευρεθούν στο Mozilla Developer Roadshow που διοργανώνεται στις 25 Μαΐου στην Αθήνα, στον Κινηματογράφο Δαναός.

Όπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια, Frontend United, κατά την εκδήλωση, το απόγευμα (7-10μμ) της Πέμπτης, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη Mozilla (τη γνωστή σε όλους δημιουργό, μεταξύ άλλων, του Firefox) και τις προσπάθειές της να κρατήσει το Web ανοικτό.

Παράλληλα, θα γίνουν παρουσιάσεις σχετικά με το A-Frame και το πώς ανοίγει νέους δρόμους για τη χρήση του webVR σε όλους τους browsers, φέρνοντας την εικονική πραγματικότητα (VR) στο Διαδίκτυο. Επίσης θα γίνουν επιδείξεις πειραμάτων του A-Frame, όπως του A-Painter και το A-Saturday Night, με τους παρευρισκομένους να έχουν την ευκαιρία να προβούν σε δραστηριότητες όπως ζωγραφική και χορός σε έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας.

Η υποστήριξη για τα VR demos που θα παρουσιαστούν προέρχεται από τον Fabien Benetou, freelance developer για startups και εταιρείες του Fortune500, καθώς και contributor στο Mozilla A-Frame και δημιουργός webVR περιεχομένου εδώ και χρόνια.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα είναι ανοικτή, ωστόσο προϋποτίθεται εγγραφή εκ των προτέρων. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει η κύρια συνδιάσκεψη, από τις 26 ως τις 28 Μαΐου, με σειρά εργαστηρίων και ομιλιών, το πρόγραμμα των οποίων μπορείτε να δείτε εδώ.

Δημοφιλή