Ο Τραμπ και η φωτεινή σφαίρα. Αυτή η φωτογραφία του Τραμπ ήταν αδύνατον να μην σχολιαστεί

Ο Τραμπ και η φωτεινή σφαίρα. Αυτή η φωτογραφία του Τραμπ ήταν αδύνατον να μην σχολιαστεί

Μεταξύ των πολλών υποχρεώσεων που είχε ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατά την επίσκεψή του στη Σαουδική Αραβία, κάποιες ξεχώρισαν εξαιτίας των πολύ...ξεχωριστών φωτογραφικών στιγμιότυπων που έτυχαν πλήθος σχολιασμών. Μακράν όμως η πιο αξιοπρόσεκτη είναι και η πιο «σκοτεινή» με την οποία οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τα ΜΜΕ έκαναν πάρτι.

Την Κυριακή, η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στις ΗΠΑ ανάρτησε στον λογαριασμός της στο Twitter μαι φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον Ντόναλντ Τραμπ, τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας και τον Αιγύπτιο πρόεδρο να παρίστανται στα εγκαίνια το Παγκόσμιου Κέντρου για την Καταπολέμηση Εξτρεμιστικών Ιδεολογιών, που άνοιξε τις πύλες του στο Ριάντ. Μεταξύ των...υποχρεώσεών τους ήταν να τοποθετήσουν τα χέρια τους σε μια φωτεινή σφαίρα- μια υδρόγειος σε λευκό και μαύρο- για λόγους συμβολικούς αλλά και για να τραβήξουν πλάνα οι υπεύθυνοι για ένα βίντεο που ετοιμάζεται για τις δράσεις του κέντρου, όπως γράφει η Saudi Gazette.

Μόνο που τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά...Λίγο τα φώτα που έσβησαν στην αίθουσα, λίγο η σφαίρα που παραπέμπει σε τελετουργίες μάγων, λίγο και η σφαίρα που φώτιζε περίεργα τα πρόσωπα των τριών ανδρών και τα σχόλια δεν άργησαν. Άλλοι θυμήθηκαν τον Σάρουμαν από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, άλλοι φαντάστηκαν τον Τραμπ να δίνει εντολή στους...υπηκόους του- ως βασιλιάς του Νέου Κόσμου- να ψάξουν στα πέρατα της Γης για να βρουν τον τάφο του Βασιλιά των Βασιλέων της Περσίας, Κύρου και να του φέρουν το χρυσό σκήπτρο του.

Εκτός όμως από τους χρήστες του διαδικτύου που είχαν διάθεση για τρολάρισμα στο χορό μπήκε και η «Εκκλησία του Σατανά» που έκρινε απαραίτητο να διευκρινίσει πως η εικόνα που είδαμε δεν σχετίζεται μια κάποια σατανιστική τελετή.

Δημοφιλή