Η United απομάκρυνε ξανά επιβάτη, αυτή την φορά όμως οι συνεπιβάτες του κραύγαζαν «κλείστε τον στην φυλακή»

Η United απομάκρυνε ξανά επιβάτη, αυτή την φορά όμως οι συνεπιβάτες του κραύγαζαν «κλείστε τον στην φυλακή»
Twitter

Επιβάτες άρχισαν να φωνάζουν «κλειδώστε τον στην φυλακή», την στιγμή που η αεροπορική εταιρεία United Airlines άρχισε να απομακρύνει έναν άνδρα που φορούσε καπέλο της καμπάνιας του Τραμπ από πτήση στην Σαγκάη. Ο άνδρας προκάλεσε πολύωρη καθυστέρηση και απομακρύνθηκε από την πτήση επειδή ήταν επιθετικός, επιβεβαίωσε η αεροπορική εταιρεία την Δευτέρα.

Πρόκειται για το πιο πρόσφατο περιστατικό που συνέβη φέτος σε αεροσκάφος, με την United Airlines να μπαίνει στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, μετά την βίαιη απομάκρυνση ενός επιβάτη της από πτήση. Αυτή την φορά, οι άλλοι επιβάτες ήταν αναστατωμένοι με το γεγονός ότι ο ανώνυμος άνδρας με το καπέλο του Τραμπ αρνούνταν να αφήσει άλλους ανθρώπους να καθίσουν δίπλα του στην πτήση 187. Νωρίτερα, η αεροπορική είχε αρνηθεί να τον μεταφέρει στην πρώτη θέση.

Ο ίδιος προκάλεσε τόση αναστάτωση που το προσωπικό είπε στους επιβάτες να βγουν από το αεροσκάφος, ώστε να τον απομακρύνουν πριν μπορέσουν να αναχωρήσουν για το Νιούαρκ. Μέχρι να απογειωθεί το αεροσκάφος, έπρεπε να κάνουν μια μη προγραμματισμένη στάση στο Σαν Φρανσίσκο για να αλλάξει το πλήρωμα.

Οι σκηνές θύμιζαν τα συνθήματα κατά της Χίλαρι Κλίντον στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Τραμπ. Βίντεο δείχνουν ανθρώπους στο αεροδρόμιο της Σαγκάης να φωνάζουν «καταδικάστε τον» και «κλείστε τον στις φυλακές».

«Προφανώς είχε προκαλέσει αρκετούς από το προσωπικό», δήλωσε στην Washington Post ο Αλέξης Ζίμερμαν που επέβαινε στην πτήση. Ο τελευταίος είχε ακούσει τον άνδρα να λέει: «Ξέρω πως το καπέλο μου δεν αρέσει στους ανθρώπους».

Συνεπιβάτες του είπαν ακόμα πως ο άνδρας τους απευθυνόταν με διάφορους χαρακτηρισμούς όπως «ηλίθιος», «λεσβία» και «Χίλαρι».

Δεν γνωρίζουμε τι συνέβη στον άνδρα που παρέμεινε στην Σαγκάη.

*To κείμενο αρχικά δημοσιεύτηκε στην αμερικανική έκδοση της Huffington Post.

Δημοφιλή