Απανθρακωμένα δύο άτομα μέσα σε αυτοκίνητα. Βρέθηκαν κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε Καβούρι και Σκαραμαγκά

Απανθρακωμένα δύο άτομα μέσα σε αυτοκίνητα. Βρέθηκαν κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε Καβούρι και Σκαραμαγκά
eurokinissi

Δύο άτομα εντοπίστηκαν νεκρά από την Πυροσβεστική μέσα σε αυτοκίνητα τα ξημερώματα της Τετάρτης σε Κερατσίνι και Βουλιαγμένη.

Η Πυροσβεστική δέχθηκε δύο διαφορετικές κλήσεις για φωτιά και όταν έφτασε στα σημεία και έσβησε τις πυρκαγιές στα αυτοκίνητα διαπίστωσε ότι στο εσωτερικό τους υπήρχαν δύο άνθρωποι. Στην πρώτη περίπτωση στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως στο Σκαραμαγκά απανθρακώθηκε ένα άτομο και στη δεύτερη στην παραλία του Καβουρίου στη Βουλιαγμένη ένα δεύτερο άτομο.

Στην περίπτωση του Σκαραμαγκά, το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο απανθρακώθηκε άνθρωπος, ανήκει σε 62χρονο αδερφό αστυνομικού, ο οποίος κλήθηκε στο σημείο να αναγνωρίσει το αυτοκίνητο. Η κατάσταση στην οποία βρέθηκε το πτώμα δεν του επέτρεψε, ωστόσο, να προχωρήσει σε αναγνώριση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι για την συγκεκριμένη περίπτωση εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Στο σημείο βρέθηκαν μπουκάλια, τα οποία εκτιμάται ότι περιείχαν εύφλεκτο υγρό με αποτέλεσμα να εξετάζεται το κατά πόσο το θύμα περιέλουσε μόνο του το όχημα και του έβαλε φωτιά.

«Αυτό που έγινε σήμερα ήταν σχεδόν αδύνατο να συμβεί»

«Αν επαληθευτούν οι εκτιμήσεις μας, αυτό που έγινε σήμερα ήταν σχεδόν αδύνατο να συμβεί».

Με τη φράση αυτή αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. σχολιάζει τα δύο περιστατικά που αποκαλύφθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης και αφορούν στους δύο νεκρούς άνδρες που βρέθηκαν απανθρακωμένοι μέσα σε αυτοκίνητα στο Σκαραμαγκά και στη Βουλιαγμένη.

Ο αξιωματικός σχολιάζει με αυτό τον τρόπο τα συμβάντα διότι, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις, και τα δύο αποδίδονται σε αυτοκτονίες, οι οποίες έγιναν με διαφορά μόλις δύο ωρών και μάλιστα με πανομοιότυπο τρόπο. Στην περίπτωση με το όχημα που βρέθηκε στο Σκαραμαγκά -που ανήκει σε αδερφό αστυνομικού- το θύμα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Στη δεύτερη περίπτωση στη Βουλιαγμένη το αυτοκίνητο ανήκει σε κρεοπώλη, ο οποίος είχε προσπαθήσει ξανά στο παρελθόν να βάλει τέλος στη ζωή του. Μέχρι στιγμής πάντως κανείς δεν μπορεί με απόλυτη βεβαιότητα, καθώς οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Δημοφιλή