Κέρκυρα: 50χρονος «έβαλε μπουρλότο» σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ

Κέρκυρα: 50χρονος «έβαλε μπουρλότο» σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ
Eurokinissi

Να πυρπολήσει πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Σολάρι, το εμπορικό κέντρο έξω από την πόλη της Κέρκυρας προσπάθησε 50χρονος που φέρεται να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 50χρονος που συνελήφθη, κατάφερε να μπει αρχικά στο μαγαζί και να βάλει φωτιά στον πάγκο του πρακτορείου του ΟΠΑΠ, τον οποίο περιέλουσε με ένα μπουκάλι βενζίνης μπροστά στα μάτια των ανυποψίαστων θαμώνων και των ιδιοκτητών. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, εφοδιάστηκε με περισσότερη βενζίνη και έχοντας χειρότερες διαθέσεις, προσπάθησε να «μπουρλοτιάσει» όλο το μαγαζί. Οι σειρήνες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας τον έτρεψαν σε φυγή, για να συλληφθεί λίγα λεπτά αργότερα σε παρακείμενη περιοχή.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του πρακτορείου που τραυματίστηκε από το περιστατικό με εγκαύματα Α' βαθμού στα πόδια, ο 50χρονος ήταν κατά το παρελθόν πελάτης του μαγαζιού, χωρίς να δώσει σημεία ζωής τον τελευταίο μήνα.

Το περιστατικό είναι πρωτοφανές για την Κέρκυρα, ενώ ο εμπρηστής μετά τη σύλληψή του, οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική Κέρκυρας.

Έρευνες για το περιστατικό διεξάγει η πυροσβεστική υπηρεσία του νησιού.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δημοφιλή