Χαμηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα ο Κρίστιανσεν

Χαμηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα ο Κρίστιανσεν
Contra.gr

Γιατί ο Τόμας Κρίστιανσεν παρά τα όσα διαδίδουν στην Κύπρο, παραμένει χαμηλά στην κόκκινη λίστα.

Τέλος λοιπόν ο Τόμας Κρίστιανσεν από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Ισπανοδανικός δεν τα βρήκε με τους πρωταθλητές Κύπρου και η διοίκηση του συλλόγου έβγαλε προς τον Τύπο ότι «οι οικονομικές του απαιτήσεις κρίθηκαν υπερβολικές». Στην Λευκωσία υποστηρίζουν ότι πίσω από τη στάση του Κρίστιανσεν κρύβεται ο Ολυμπιακός.

Έχουν βάση όμως τα όσα υποστηρίζουν στο νησί; Η αλήθεια είναι πώς ο Κρίστιανσεν έχει προταθεί στους «ερυθρόλευκους». Ωστόσο, εξ αρχής από την ΠΑΕ έβγαινε ένα κλίμα ότι δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να κάτσει στον κόκκινο πάγκο. Βέβαια, όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν από μέρα σε μέρα. Και ειδικά σε αυτή την εποχή που ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κλείσει έναν προπονητή εώς τα τέλη Μαϊου.

Τα εμπόδια είναι αρκετά για την ανεύρεση του νέου τεχνικού, αφού οι «στόχοι» που ο πρωταθλητής Ελλάδας είχε εντοπίσει, αποφασίζουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Primera Division (π.χ. Σετιέν) ή ζητούσαν συνεχώς χρόνο (π.χ. Γκαρντ).

Ο Κρίστιανσεν λοιπόν είναι διαθέσιμος, αλλά θα ασχοληθεί σοβαρά μαζί του ο Ολυμπιακός; Αυτή τη στιγμή η απάντηση είναι "όχι".

Στο λιμάνι έχουν πολλούς φίλους στην Κύπρο και έχουν παρακολουθήσει την πορεία του φέτος στον ΑΠΟΕΛ. Σίγουρα μπορεί να αναγνωρίσει ο οποιοσδήποτε ότι έκανε μία τρελή πορεία στο Europa League, αποκλείοντας την Μπιλμπάο του Βαλβέρδε από τους «16» του θεσμού.

Σίγουρα μπορεί να του πιστωθεί ότι κέρδισε το πρωτάθλημα στην Κύπρο. Από την άλλη όμως έχουν παρατηρηθεί κάποια «φαινόμενα» που δεν είναι υπέρ του.

Για παράδειγμα, στα πολύ μεγάλα ματς που έδωσε στην Κύπρο, ο Κρίστιανσεν σαν να μετέφερε ένα άγχος στους ποδοσφαιριστές του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην κερδίσει ούτε ένα ο ΑΠΟΕΛ! Να μην πάρει ούτε ένα μεγάλο παιχνίδι, με τελευταίο «κρούσμα» τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού (0-1).

Φέτος τα ντέρμπι για τον ΑΠΟΕΛ ήταν αυτά κόντρα στην 2η στην κανονική διάρκεια ΑΕΚ Λάρνακας και τον 3ο Απόλλωνα Λεμεσού.

Σε τέσσερις αναμετρήσεις που έδωσαν με τον καθένα είχε τρεις ισοπαλίες και μία ήττα με την ΑΕΚ και δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες με τον Απόλλωνα. Είναι κάτι το οποίο δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους «ερυθρόλευκους» και για αυτό το λόγο εξακολουθεί να βρίσκεται αρκετά χαμηλά…

Δημοφιλή