Οι 7 θεοί του Westeros έδειξαν έλεος και έχουμε, επιτέλους, το πρώτο μεγάλο trailer του Game of Thrones

Οι 7 θεοί του Westeros έδειξαν έλεος και έχουμε, επιτέλους, το πρώτο μεγάλο trailer του Game of Thrones
HBO

Την προσοχή σας, κάτοικοι του Westeros. Η αναμονή επιτέλους τελείωσε: Έχουμε trailer.

Και ήταν μια αρκετά δύσκολη αναμονή, καθώς λόγω του ότι ο χειμώνας έχει έρθει, πλέον, στο «Game of Thrones», η παραγωγή της σειράς έπρεπε να περιμένει τους χειμερινούς μήνες για να γυρίσει τα νέα επεισόδια, με αποτέλεσμα η πρεμιέρα της 7ης σεζόν να πάει αρκετά παρακάτω στο ημερολόγιο σε σχέση με ό,τι είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Το HBO μας έκανε δώρο μερικά teasers και κάποιες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη 7η σεζόν προκειμένου να μας γλυκάνει, τώρα όμως ήρθε η ώρα που όλοι περιμέναμε: το πρώτο, επίσημο trailer είναι εδώ.

Σε αυτό βλέπουμε τη Dany (Emilia Clarke) να φτάνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο Westeros (είχαμε αρχίσει να απελπιζόμαστε), τους Lannisters να νιώθουν ένα κάποιο άγχος με όλους τους στρατούς που έχουν μαζευτεί εναντίον τους, την Arya (Maisie Williams) να παγώνει κάπου στα δάση, και τον Littlefinger (Aiden Gillen) και τον Jon Snow (Kit Harington) να έχουν μερικά προβληματάκια, αλλά και κάποιους δράκους. Πολύ μεγάλους δράκους.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία του trailer είναι η συνομιλία του Littlefinger με τον Jon Snow, η οποία φαίνεται να λαμβάνει χώρα στις κρύπτες του Winterfell. Πολλοί είναι οι φαν που υποθέτουν από τώρα πως πρόκειται για τη σκηνή που ο Snow μαθαίνει πως είναι ένας Targaryen.

Και τώρα, ουρλιάξτε ελεύθερα.

Η 7η σεζόν του Game of Thrones κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου.