Ο The Rock ξαναβγάζει αυτή την διάσημη φωτογραφία και στέλνει ένα συγκινητικό μήνυμα

Ο The Rock ξαναβγάζει αυτή την διάσημη φωτογραφία και στέλνει ένα συγκινητικό μήνυμα
archive

Ποιος δεν αγαπάει τον The Rock; Τον άνθρωπο με τους τεράστιους μυς που λατρεύει να γράφει στο Instagram για την κόρη του, να μοιράζεται με τον κόσμο την καθημερινή του προπόνηση και να κάνει πλάκα.

Πριν λίγες μέρες μας έκανε να τον αγαπήσουμε λίγο περισσότερο βγάζοντας ξανά εκείνη την θρυλική φωτογραφία που είχε τραβήξει το 1996. Ναι εκείνη που είχε μαλλιά, φορούσε μαύρο ζιβάγκο, ασημένια αλυσίδα και τσαντάκι-μπανάνα. Πολλοί μπορεί να ήθελαν να ξεχάσουν για πάντα αυτή την φωτογραφία και να έτρεμαν σε περίπτωση που έρθει και πάλι στην επιφάνεια, αλλά ο The Rock δεν είναι ένας από αυτούς. Όχι μόνο τράβηξε μία νέα τέτοια φωτογραφία, αλλά ανέλυσε και κάθε λεπτομέρεια της φωτογραφίας.

«Όταν έβγαλα αυτή την τρομερή φωτογραφία στο 1996, ήταν έναν χρόνο αφού σταμάτησα να κοιμάμαι σε ένα χρησιμοποιημένο στρώμα, το οποία πήρα από έναν κάδο που ήταν πίσω από ένα μοτέλ που πληρώνεις με την ώρα. Δεν μπορούσα να αγοράσω κρεβάτι οπότε πρέπει να κάνεις αυτό που πρέπει. Μπορείτε να φανταστείτε όλα τα υπέροχα σωματικά υγρά που προσπάθησα να καθαρίσω. 21 χρόνια αργότερα, βγάζω την ίδια φωτογραφία πίσω από τα παρασκήνια του #SaturdayNightLive, που συμπαρουσιάζω για πέμπτη φορά. Αν περνάτε κι εσείς δύσκολες στιγμές, τύπου “χρησιμοποιημένο στρώμα”, κάντε ό,τι καλύτερο για να έχετε πίστη ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα και πάντα να είστε πρόθυμοι να δουλέψετε πιο σκληρά από τον ανταγωνισμό σας γιατί ποτέ δεν ξέρετε που θα σας οδηγήσει η ζωή. Και ΠΑΝΤΑ να θυμάστε να βάζετε ένα χαρτομάντηλο κάτω από τον αριστερό σας αγκώνα για να προστατεύσετε το ύφασμα από το φτηνό swag ζιβάγκο που σε κάνει να μοιάζεις με φοβερή λεσβία. Α, και να βάζετε τον αντίχειρα μέσα στην τσάντα-μπανάνα. Πάντα να βάζετε μέσα τον αντίχειρα.»