Αστυνομικός άφησε κοπέλα που είχε κάνει χρήση τοξικών ουσιών να οδηγήσει και μετά από μήνες βρέθηκε πνιγμένη σε ποτάμι

Αστυνομικός άφησε κοπέλα που είχε κάνει χρήση τοξικών ουσιών να οδηγήσει και μετά από μήνες βρέθηκε πνιγμένη σε ποτάμι

Kάμερες κυκλοφορίας κατέγραψαν τις τελευταίες στιγμές μιας γυναίκας λίγο πριν πέσει και βρεθεί πνιγμένη με το αυτοκίνητό της στον ποταμό Μιζούρι.

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη, καθώς το Γραφείο του Ιατροδικαστή του Jackson County έκρινε ότι η κατανάλωση τοξικών ουσιών ήταν ένας παράγοντας που οδήγησε στον θάνατο την 20χρονη Τόνι Άντερσον. Σύμφωνα με το Kansas City Star, στο αίμα της νεαρής βρέθηκαν ποσότητες αιθανόλης, κοκαΐνης και αμφεταμινών.

Η Άντερσον αγνοείτο από το North Kansas City από τις 15 Ιανουαρίου - την ίδια μέρα που ένας αστυνομικός την σταμάτησε επειδή οδηγούσε σε λάθος δρόμο

Στο βίντεο, η Άντερσον, ακούγεται να χαχανίζει και να λέει στον αξιωματικό ότι δεν είχε καταναλώσει κάποια τοξική ουσία.

«Απλά είμαι άρρωστη», είπε στον αστυνομικό.

Ο αστυνομικός είπε στη φοιτήτρια του πανεπιστημίου του Μιζούρι-Κάνσας Σίτυ να πάει σπίτι της για να αναρρώσει. Η Άντερσον, που ήταν σερβιτόρα σε στριπ-κλπαμπ, δεν υποβλήθηκε σε τεστ προκειμένου να φανεί αν τελικά είχε καταναλώσει τοξικές ουσίες και αντι' αυτού ο αστυνομικός την άφησε να συνεχίσει την οδήγηση.

Η τελευταία συνάντηση της Άντερσον όσο ήταν ακόμη ζωντανή ήταν με τον εν λόγω αστυνομικό.

Οι αρχές βρήκαν το σώμα της δύο μήνες αργότερα στις 10 Μαρτίου και εντόπισαν βυθισμένο το αυτοκίνητό της επτά μίλια από το σημείο που την σταμάτησε ο αστυνομικός

«Οι αστυνομικοί δεν λένε στους ανθρώπους που πιστεύουν ότι είναι υπό την επήρεια αλκοόλ να πάνε να αναρρώσουν», δήλωσε η φίλης της Μαίρη Γκιλέσπιε στο Kansas City Star. «Όχι, έπρεπε πρώτα να περάσει από το σχετικό τεστ και στη συνέχεια να καθοριστεί εάν έπρεπε να οδηγήσει ή όχι».

Πηγή: New York Post

Δημοφιλή