O Τάκης Ζαχαράτος και η Φωτεινή Δάρρα Make-A-Wish Upon A Star για το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος

O Τάκης Ζαχαράτος και η Φωτεινή Δάρρα Make-A-Wish Upon A Star για το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος
archive

Μια μαγική βραδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι φίλοι του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, που θα παρευρεθούν στο ετήσιο επίσημο Δείπνο του Οργανισμού την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017, στον ειδυλλιακό χώρο του Ble Azure στον Άλιμο.

Ο μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος, σε ένα μαγικό, απρόβλεπτο show

και η υπέροχη Φωτεινή Δάρρα

θα φωτίσουν τη βραδιά επί σκηνής…

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την εκπλήρωση της 1ης Ευχής, αυτής του Ανδρέα από το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, κοντά μας θα βρίσκεται η Linda Pauling, μητέρα του Chris Greicius και του Make-A-Wish, καθώς εκείνη, μεταξύ άλλων, ίδρυσε το Make-A-Wish, μετά την εμπειρία του γιου της, που έγινε αστυνομικός για μια ημέρα τον Απρίλιο του 1980.

Η Φωτεινή Δάρρα δήλωσε: “Χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαι πάλι κοντά στο Make-A-Wish μια και αυτό που αποτελεί στόχο μου, είναι να ενισχύσω την έννοια της προσφοράς μέσα από την Τέχνη. Με συγκίνηση σας περιμένουμε όλους κοντά μας σε μία βραδιά… αφιερωμένη στα Αστέρια.”

Κατά τη διάρκεια του Δείπνου θα βρίσκεται σε εξέλιξη το Πρόγραμμα “Υιοθεσία Ευχής” και όλα τα έσοδα θα διατίθενται για την εκπλήρωση μαγικών Ευχών παιδιών, που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες.

…γιατί κοιτώντας όλοι μαζί τ’ Αστέρια μπορούμε να τα κάνουμε

να πιστέψουν στη Δύναμη-Μιας-Ευχής!

Για εισιτήρια και κρατήσεις εταιρικών τραπεζιών, επικοινωνήστε με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στα τηλέφωνα: 210-963 7660, 6933 496 080. Τιμή κατ’ άτομο: €120

Δημοφιλή