Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.: Σπίτια-«φρούρια» με κάμερες ήταν ορμητήρια διακίνησης ναρκωτικών

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.: Σπίτια-«φρούρια» με κάμερες ήταν ορμητήρια διακίνησης ναρκωτικών
Eurokinissi

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. έλαβε χώρα την Τετάρτη σε οικίες Ρομά στα Άνω Λιόσια, ύστερα από πληροφορίες για εκτεταμένη διακίνηση ναρκωτικών με ορμητήριο συγκεκριμένα οικήματα.

Ένα από τα σπίτια-«φρούρια» που μπήκε στο στόχαστρο ανήκει σε γνωστή οικογένεια Ρομά, η οποία είχε μπει στο κάδρο των ερευνών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής για διακίνηση ναρκωτικών. Συνολικά έγιναν 27 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 19 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Ανάμεσα στους 27 προσαχθέντες βρίσκονταν εφτά ανήλικοι και εφτά γυναίκες. Από τους 19 συλληφθέντες, οι έξι είχαν σε βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις, ενώ όλες οι έφοδοι στα σπίτια έγιναν παρουσία Εισαγγελέα.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες σε συνολικά οχτώ σπίτια. Κάποια από αυτά είχαν κάμερες ασφαλείας αλλά και κρύπτες για να κρύβονται ναρκωτικά. Η Αστυνομία κατέσχεσε περίπου δύο κιλά κάνναβης και κάποια συσκευασμένα χάπια, όπως και αυτοκίνητα και ζυγαριές ακριβείας. Οι συλληφθέντες είναι Ρομά με εξαίρεση δύο άτομα πακιστανικής καταγωγής.

Δημοφιλή