Το πρώτο trailer του «Logan Lucky» είναι εδώ και είναι ήδη η καλύτερη ταινία του καλοκαιριού

Το πρώτο trailer του «Logan Lucky» είναι εδώ και είναι ήδη η καλύτερη ταινία του καλοκαιριού
Logan Lucky

Κάποιος να πει στο Φεστιβάλ των Καννών πως πρέπει να επαναλάβει την τελετή απονομής βραβείων, γιατί αυτό το trailer αξίζει όλους του Χρυσούς Φοίνικες.

Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer του «Lucky Logan», της πρώτης ταινίας του σπουδαίου Steven Soderbergh μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας και μετά από εκείνη την αξέχαστη δήλωση πως σκοπεύει να αποσυρθεί από τη σκηνοθεσία.

Και σαν αυτό να μην είναι αρκετό, στο «Lucky Logan» πρωταγωνιστούν ο Channing Tatum και ο Adam Driver ως δύο, κάπως αγαθά είναι η αλήθεια, αδέρφια που γίνονται μεγάλο-εγκληματίες με στόχο να στήσουν μια ληστεία κατά τη διάρκεια ενός αγώνα NASCAR. Ο ίδιος ο Soderbergh έχει περιγράψει την ταινία ως «μια αντί-φαντασμαγορική εκδοχή των ταινιών “Ocean's”»,

Η Riley Keough παίζει την αδερφή του πρωταγωνιστικού διδύμου, που συμμετέχει και αυτή στο σχέδιο, αλλά αυτός που κλέβει πραγματικά την παράσταση είναι ο Daniel Craig ως Joe Bang, ένας κατάδικος που ξέρει από ληστείες και θησαυροφυλάκια, διαθέτει μια εντυπωσιακή ντεκαπάζ και έχει την πιο φανταστική προφορά του κόσμου.

Δηλαδή, αν η ταινία ήταν απλά ο Craig σε μια καρέκλα να μιλά με αυτή την προφορά και να κάνει γκριμάτσες, θα πληρώναμε πάλι εισιτήριο για να τη δούμε.

Στην ταινία παίζουν επίσης οι Hilary Swank, Katherine Waterston, Katie Holmes, Seth McFarlane, Sebastian Stan και Jim O' Heir.

Δείτε το καταπληκτικό trailer παρακάτω.

Το «Logan Lucky» θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 18 Αυγούστου.