Σύλληψη άνδρα στο ξενοδοχείο του Τραμπ στην Ουάσινγκτον: Είχε όπλα στο αυτοκίνητο

Σύλληψη άνδρα στο ξενοδοχείο του Τραμπ στην Ουάσινγκτον: Είχε όπλα στο αυτοκίνητο
Reuters

Ένας άνδρας από την Πενσιλβάνια συνελήφθη στο ξενοδοχείο του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, στην Ουάσινγκτον, νωρίς την Τετάρτη, αφού η αστυνομία βρήκε ένα τυφέκιο, ένα πιστόλι και πυρομαχικά στο αμάξι του, σε ένα περιστατικό που, σύμφωνα με την αστυνομία, απέτρεψε μια καταστροφή στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.

Ο Μπράιαν Μόουλς, 43 ετών, συνελήφθη λίγο αφού είχε κάνει check-in στο Trump International Hotel μερικά τετράγωνα από τον Λευκό Οίκο, είπε ο επικεφαλής της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, Πίτερ Νιούζχαμ, σε συνέντευξη Τύπου.

Ένας πληροφοριοδότης ανέφερε στην αστυνομία της Πενσιλβάνια πως ο Μόουλς ταξίδευε στην Ουάσινγκτον με όπλα, και η πληροφορία προωθήθηκε στη Μυστική Υπηρεσία και την αστυνομία της Ουάσινγκτον με όπλα, είπε ο Νιούζχαμ.

«Πιστεύω πως οι αστυνομικοί και οι ομοσπονδιακοί μας συνεργάτες, και ειδικά ο πληροφοριοδότης που εμφανίστηκε απέτρεψαν μια πιθανή καταστροφή, εδώ στην πρωτεύουσα του έθνους μας» είπε.

Ο Μόουλς συνελήφθη χωρίς απρόοπτα. Ερωτηθείς σχετικά με αναφορές πως ο Μόουλς προέβη σε απειλές, ο Νιούζχαμ είπε ότι τα κίνητρά του διερευνώνται και δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για να απαγγελθούν σε βάρος του κατηγορίες για απειλές. Η φύση των απειλών αυτών δεν έχει αποκαλυφθεί.

Δημοφιλή