Πράσινο... παλτό, τώρα ανερχόμενος προπονητής

Πράσινο... παλτό, τώρα ανερχόμενος προπονητής
Stadium lights against dark night sky background
Stadium lights against dark night sky background
verve231 via Getty Images

Το καλοκαίρι του 2005 ο Παναθηναϊκός έκανε μία σπουδαία μεταγραφή, αποκτώντας τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Λίβερπουλ Ισκόρ Μπίσκαν. Ο Κροάτης μέσος θεωρούνταν εκείνη την εποχή προσθήκη από το πάνω ράφι, όμως στην πορεία δεν δικαίωσε τις προσδοκίες.

Στα δυο χρόνια που παρέμεινε στο "τριφύλλι" μέτρησε 36 συμμετοχές με 3 γκολ και 1 ασίστ, όπως και 12 κίτρινες κάρτες. Στις μνήμες των φίλων του Παναθηναϊκού, πάντως, έχει μείνει για το τέρμα κόντρα στην ΑΕΚ τον Μάρτιο του 2006.

Το 2007 αποχώρησε από τους "πράσινους" και αμέσως υπέγραψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Εκεί κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και δυο κύπελλα για να κρεμάσει τα παπούτσια του το 2012 λόγω πολλών και σοβαρών τραυματισμών.

ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Ο Μπίσκαν παρέμεινε στο Ζάγκρεμπ και τη σεζόν που μας πέρασε κάθισε στον πάγκο της Ρουντές που αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία. Με τον πρώην "πράσινο" στο τιμόνι, η Ρουντές πήρε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία τερματίζοντας μάλιστα στην κορυφή της βαθμολογίας!

Η εξαιρετική εικόνα της ομάδας του δεν πέρασε απαρατήρητη, με την Ολίμπια Λουμπλιάνα να του κάνει πρόταση και να δίνουν τα χέρια. Έτσι, ο Κροάτης προπονητής θα έχει την ευκαιρία εκτός από πορεία πρωταθλητισμού, να αγωνιστεί και στην Ευρώπη με τον σύλλογο από την Σλοβενία.

Στην πατρίδα του πάντως κάνουν λόγο για έναν από τους πιο ανερχόμενους προπονητές που σε λίγα χρόνια είναι πιθανό να κάνει ακόμα μεγαλύτερα βήματα.

Πηγή: Contra.gr

Δημοφιλή