Πώς μία 24χρονη σχεδίασε τη δολοφονία του πρώην συντρόφου της στα Πατήσια

Πώς μία 24χρονη σχεδίασε τη δολοφονία του πρώην συντρόφου της στα Πατήσια
Eurokinissi/photo αρχείου

Ενέδρα θανάτου έστησε μία 24χρονη στον πρώην σύντροφό της, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 28 Μαΐου 2017 στην περιοχή των Πατησίων.

Για την υπόθεση συνελήφθη η νεαρή και ένας 20χρονος, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο άτομα που συμμετείχαν στη δολοφονική ενέργεια και διαφεύγουν της σύλληψης. Ανάμεσα στους κατηγορουμένους βρίσκεται ο σύντροφος της 24χρονης, η οποία του είχε πει ότι ο 24χρονος Αλβανός, πρώην σύντροφός της, εξακολουθούσε να την ενοχλεί μετά το χωρισμό τους.

Αναλυτικότερα, οι δράστες, τρεις άνδρες ηλικίας 19, 20 και 23 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 24 ετών, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν στην Αθήνα η 24χρονη και στην Ύδρα, με τη συνδρομή αστυνομικών του Α.Τ. Ύδρας, ο 20χρονος.

Όπως προέκυψε μετά από έρευνα η συλληφθείσα διατηρούσε σχέση με το θύμα, το οποίο –σύμφωνα με την 24χρονη- την κακοποιούσε συστηματικά. Για τον λόγο αυτό ζήτησε από τους συγκατηγορουμένους της, να την βοηθήσουν να απαλλαγεί από αυτόν, εκφοβίζοντάς τον. Στη συνέχεια, δημιούργησε όλες τις απαραίτητες συνθήκες για την τέλεση της επίθεσης σε βάρος του, οδηγώντας τον σε περιοχή, πλησίον της οικίας του 19χρονου. Στο σημείο εκείνο του επιτέθηκαν και τον κτύπησαν με μαχαίρι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Από την περαιτέρω έρευνα, βρέθηκε μέσα σε υπόνομο, το μαχαίρι το οποίο χρησιμοποιήθηκε κατά την διάρκεια της επίθεσης.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και στη συνέχεια στον αρμόδιο Ανακριτή.

Δημοφιλή