Αυτή η φωτογραφία έγινε viral για τον πιο υπέροχο λόγο

Αυτή η φωτογραφία έγινε viral για τον πιο υπέροχο λόγο
a_body_positive_jazzy

Πριν από μερικές ημέρες μία γυναίκα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον άντρα της που βρίσκονται μαζί στην παραλία. Στην περιγραφή της φωτογραφίας, η Jazzy, όπως είναι το όνομά της στο Instagram θέλησε να μιλήσει για το πως είναι να είσαι μαζί με κάποιον που έχει πολύ διαφορετικό τύπο σώματος και για το γεγονός ότι της πήρε αρκετό καιρό για να αποδεχτεί τον διαφορετικό της σωματότυπο. Η φωτογραφία της άγγιξε πολύ κόσμο και κατάφερε να γίνει viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 56.000 likes.

«Κατά την διάρκεια αυτών των χρόνων, αυτός ο άντρας έχει αγαπήσει κάθε μου καμπύλη, κάθε δίπλα και κάθε ραγάδα στο σώμα μου. Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί. Πώς μπορούσε να αγαπάει κάτι που δεν είναι “τέλειο”. Πώς γίνεται ένας άντρας που “γεννήθηκε γυμνασμένος” να αγαπάει κάποια σαν εμένα. Δεν έχω ίσια κοιλιά, κουνιέται όταν περπατάω, αν τρέξω στην σκάλα πολύ γρήγορα, όλο μου το σώμα κουνιέται. Τώρα, μπορώ να δω ότι έχω το “τέλειο” σώμα! Κάθε δίπλα, κάθε καμπύλη και κάθε ραγάδα έχει τοποθετηθεί τέλεια πάνω μου ώστε να μας κάνει και τους δύο ευτυχισμένους. Αγαπάω το σώμα μου και επιτέλους καταλαβαίνω ότι κι εκείνος το ίδιο.»

Αν και δεν έλειψαν τα αρνητικά σχόλια (φυσικά ο κόσμος δεν χάνει ευκαιρία να σχολιάσει αρνητικά το βάρος κάποιου), πολλές γυναίκες ταυτίστηκαν με την περίπτωση της Jazzy και μίλησαν και εκείνες για το γεγονός ότι έχουν διαφορετικό τύπο σώματος από τον σύντροφο ή τον σύζυγό τους.

«Έχω κι εγώ έναν πολύ γυμνασμένο σύζυγο και ήμουν πάντοτε ιδιαίτερα ανασφαλής γι' αυτό. Ειδικά όταν συναντώ φίλους του από το γυμναστήριο για πρώτη φορά. Ξέρω ότι αγαπάει και εμένα και τις καμπύλες μου και σιγά- σιγά αποδέχομαι τον εαυτό μου για αυτό που είμαι. Σε ευχαριστώ για τα σοφά λόγια», έγραψε μία γυναίκα χαρακτηριστικά.