Θάνατος Μάριου: Η ΕΛ.ΑΣ. «σαρώνει» το Μενίδι για τη σύλληψη των δραστών. Ρομά εγκατέλειψαν τα σπίτια τους

Θάνατος Μάριου: Η ΕΛ.ΑΣ. «σαρώνει» το Μενίδι για τη σύλληψη των δραστών. Ρομά εγκατέλειψαν τα σπίτια τους
Eurokinissi

Παρά τις ολονύχτιες έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στο Μενίδι, όπου στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν 250 αστυνομικοί, οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμα το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η σύλληψη των ατόμων που πυροβολούσαν άσκοπα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 11χρονος Μάριος στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Μενιδίου.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι οι δράστες να εγκατέλειψαν το σπίτι όπου είχαν στήσει γλέντι το μοιραίο βράδυ και να διέφυγαν εκτός Αττικής.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά, 31 προσαγωγές ατόμων και 22 κατ΄ οίκον έρευνες. Παράλληλα, στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, έχουν κατασχεθεί 18 κάλυκες 9mm, 1 κάλυκας 7,62mm, 7 βολίδες πυροβόλου όπλου, καθώς και 7 φυσίγγια και ισάριθμοι κάλυκες κυνηγετικού όπλου.

Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή με δυνάμεις τάξης και ασφάλειας, τις Ειδικές Δυνάμεις, ομάδες ΔΙΑΣ, διμοιρίες των ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ.

Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν πρόβλημα διότι πολλά σπίτια είναι κλειδωμένα, αφού όπως φαίνεται οι ιδιοκτήτες τους τα εγκατέλειψαν όταν είδαν πως αρχίζει η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Δημοφιλή