Ο απόλυτος εφιάλτης σε ένα βίντεο: Μητέρα έρχεται αντιμέτωπη με τρεις ληστές στο ίδιο της στο σπίτι

Ο απόλυτος εφιάλτης σε ένα βίντεο: Μητέρα έρχεται αντιμέτωπη με τρεις ληστές στο ίδιο της στο σπίτι
YouTube

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια γυναίκα στο Λονδίνο, όταν ήρθε αντιμέτωπη με τρεις διαρρήκτες στο σπίτι της, ενώ έβαζε τον εξάχρονο γιο της να κοιμηθεί.

Η γιατρός Σαφία Γουαχίντ μίλησε στις κάμερες για το περιστατικό, δίνοντας μάλιστα στην δημοσιότητα τις εικόνες που κατέγραψε το σύστημα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που είχε τοποθετήσει για λόγους ασφαλείας στο σαλόνι της.

Ήταν 8 το απόγευμα και η γυναίκα ήταν έτοιμη να βάλει τον γιο της στο κρεβάτι του, όταν άκουσε θορύβους στο ισόγειο. Χωρίς να περιμένει αυτό που θα συναντούσε, η γυναίκα εντόπισε τρεις μασκοφορεμένους άνδρες να την πλησιάζουν.

Οι διαρρήκτες όχι μόνο δεν τράπηκαν σε φυγή μόλις διαπίστωσαν ότι οι ένοικοι του σπιτιού βρίσκονταν στον ίδιο χώρο, αλλά απείλησαν την γυναίκα να τους δώσει ό,τι χρήματα είχε κρυμμένα.

«Αφήστε την μαμά μου ήσυχη», φέρεται να τους είχε πει ο γιος της.

Ευτυχώς, τόσο η ίδια, όσο και το παιδί, γλίτωσαν τον σωματικό κίνδυνο, όμως τώρα παλεύουν να ξεπεράσουν τον τρόμο που έζησαν στα χέρια των ληστών. Η τριμελής συμμορία έχει ήδη συλληφθεί και φέρεται να εμπλέκεται συνολικά σε 15 παρόμοιες υποθέσεις.

Δημοφιλή