11 απίστευτες αντιδράσεις παιδιών που είδαν τη «Wonder Woman», σε μια λίστα που πρέπει να διαβάσουμε όλοι

11 απίστευτες αντιδράσεις παιδιών που είδαν τη «Wonder Woman», σε μια λίστα που πρέπει να διαβάσουμε όλοι

Ακόμα και τα πιτσιρίκια που πηγαίνουν παιδικό σταθμό έχουν συνειδητοποιήσει πόσο ριζοσπαστική ταινία είναι το «Wonder Woman».

Την Κυριακή, η σκηνοθέτης του «Wonder Woman», Patty Jenkins, ανέβασε στο Twitter της τη φωτογραφία μιας λίστας από «αξιολάτρευτα πράγματα σχετικά με τη Wonder Woman» που έλαβαν χώρα στην τάξη ενός παιδικού σταθμού, μετά την κυκλοφορία της ταινίας στους κινηματογράφους. Σύμφωνα με το tweet της Jenkins, ο παραγωγός της έλαβε την λίστα από κάποιον που εργάζεται στο συγκεκριμένο παιδικό σταθμό.

«Εργάζομαι σε έναν παιδικό σταθμό και αυτή είναι μια συλλογή αξιολάτρευτων πραγμάτων σχετικών με τη Wonder Woman που συνέβησαν μέσα σε μια εβδομάδα αφότου η ταινία είχε κυκλοφορήσει», αναγράφεται στην αρχή της λίστας.

Βέβαια, το «αξιολάτρευτο» είναι πολύ λίγο για να περιγράψει τα φανταστικά πράγματα που περιέχει η λίστα.

Μέσα στη λίστα αναφέρονται 11 περιστατικά, όλα εκ των οποίων περιγράφουν τις διαφορετικές αντιδράσεις των μαθητών του παιδικού σταθμού σχετικά με τη Wonder Woman και τις απίστευτες δυνάμεις της ως Αμαζόνα.

Η Jenkins έγραψε στο tweet της «Αυτό κάνει κάθε δύσκολη μέρα να αξίζει. Ευχαριστώ σε όποιον το έγραψε!».

  • Τη Δευτέρα, ένα αγόρι που ήταν πωρωμένο με τον Iron Man, μου είπε πως είχε ζητήσει από τους γονείς του ένα νέο κουτί για κολατσιό με τη Wonder Woman.
  • Ένα μικρό κορίτσι είπε «Όταν μεγαλώσω θέλω να μιλάω εκατοντάδες ξένες γλώσσες, όπως η Diana»
  • Ένα κορίτσι έβαλε τους γονείς της να αλλάξουν εντελώς τη διακόσμηση με θέμα «Beauty and the Beast» για το πάρτυ γενεθλίων της, μέσα ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ, επειδή έπρεπε το θέμα του πάρτυ να είναι η Wonder Woman.
  • Επτά κορίτσια έπαιζαν μαζί κατά τη διάρκεια του διαλείμματος την Τρίτη, κι επειδή ήθελαν όλες να είναι η Wonder Woman, συμφώνησαν να είναι Αμαζόνες και να μην τσακώνονται αλλά να συνεργαστούν για να νικήσουν το κακό.
  • Υπάρχει ένα κοριτσάκι που αρνείται να σου απαντήσει μέχρι να την αποκαλέσεις Wonder Woman.
  • Ένα άλλο κορίτσι ρώτησε πολύ σοβαρά τη δασκάλα της αν μπορεί να αλλάξει τη στολή του σχολείου με την πανοπλία της Wonder Woman, επειδή «ήθελε να είναι έτοιμη αν χρειαστεί να σώσει τον κόσμο». Η δασκάλα γέλασε και της είπε εντάξει, και την επόμενη ημέρα το κορίτσι ήρθε ντυμένο ως Wonder Woman και ούτε ένα παιδί δεν το βρήκε παράξενο.
  • Ετοιμάζουν μια χορευτική παράσταση και ρώτησαν τον δάσκαλο αν μπορούν να έρθουν ντυμένοι ως υπέρ-ήρωες -θα τραγουδήσουν ένα τραγούδι για κουνελάκια.
  • Ένα παιδί θύμωσε και πέταξε ένα πλαστικό αμαξάκι πάνω από το κεφάλι του και ένα κορίτσι αναφώνησε: «ΌΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ».
  • Ένα αγόρι πέταξε το χαρτάκι του γλυκού του στο πάτωμα και ένα 5χρονο κορίτσι του ούρλιαξε «ΜΗΝ ΡΥΠΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΟ ΗΛΙΘΙΕ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΜΙΣΚΥΡΑ».
  • Την Τετάρτη, ένα κορίτσι ήρθε με μια τυπωμένη λίστα με όλες τις γυναίκες υπέρ-ήρωες και τις δυνάμεις τους, προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα όταν αποφασίσουν τους ρόλους τους στο παιχνίδι του διαλείμματος.
  • Μιλούσε με ένα κορίτσι που δεν είχε δει την ταινία και την άλλη μέρα ήρθε και μου είπε πολύ σοβαρά «Είχες δίκιο. Η Wonder Woman ήταν πολύ καλύτερη από το Frozen».

Στο τέλος της λίστας, ο εργαζόμενος στον παιδικό σταθμό υπενθυμίζει στην Jenkins και την ομάδα της «Wonder Woman» πόσο μεγάλο αντίκτυπο μπορεί να έχει η ταινία τους και άλλες σαν αυτή.

«Θεωρήστε το ως μια φιλική υπενθύμιση πως, αν αυτή η ταινία άλλαξε εντελώς τον τρόπο που αυτά τα κορίτσια και αγόρια βλέπουν τους εαυτούς τους και τον κόσμο, μέσα σε μόλις μια εβδομάδα, φανταστείτε τι θα πετύχει η επόμενη γενιά αν της δώσουμε περισσότερες ταινίες σαν τη “Wonder Woman”», έγραψε.

Η ίδια η Wonder Woman, η ηθοποιός Gal Gadot, έκανε retweet τη λίστα προσθέτοντας: «Ουάου, η τελευταία παράγραφος με έκανε πραγματικά να ανατριχιάσω. Τόσο αληθινή. Τόσο δυνατή. Μου δίνει τεράστιο κίνητρο να πέσω με τα μούτρα στη δουλειά για την επόμενη ταινία».