Κάποιος είπε στην Kate Beckinsale πως επειδή είναι μαμά δεν μπορεί να διασκεδάζει. Και αυτή τον έβαλε στη θέση του

Κάποιος είπε στην Kate Beckinsale πως επειδή είναι μαμά δεν μπορεί να διασκεδάζει. Και αυτή τον έβαλε στη θέση του
Actress Kate Beckinsale arrives at the 8th Annual Governors Awards in Los Angeles, California, U.S., November 12, 2016. REUTERS/Mario Anzuoni
Mario Anzuoni / Reuters
Actress Kate Beckinsale arrives at the 8th Annual Governors Awards in Los Angeles, California, U.S., November 12, 2016. REUTERS/Mario Anzuoni

Η Kate Beckinsale έχει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για οποιονδήποτε πιστεύει πως οι γονείς, και ειδικά οι μητέρες, δεν έχουν δικαίωμα να διασκεδάζουν.

Την περασμένη Τρίτη, η διάσημη Βρετανίδα ηθοποιός, η οποία έχει μια 18χρονη κόρη, ανέβασε ένα Boomerang video στο λογαριασμό της στο Instagram που τη δείχνει να χορεύει ξέφρενα με τους φίλους της.

Lend a natural redhead your necklace and it all starts popping off 🌈❤️💕

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Beckinsale (@katebeckinsale) στις

Ένας από τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου όμως φαίνεται να μην βρήκε πρέπουσα τη συμπεριφορά της, αφήνοντας ένα σχόλιο κάτω από το βίντεο της Beckinsale στο οποίο της έλεγε να «γυρίσει σπίτι και να φροντίσει το παιδί της».

Φυσικά, η ηθοποιός δεν άφησε ασχολίαστη την πρότασή του. Η, καταπληκτική, απάντησή της ήταν η εξής:

«Το τρομερό είναι πως δεν ζούμε πλέον στον 18ο αιώνα, οπότε τώρα που το ένα παιδί μου έχει μεγαλώσει δεν χρειάζεται να μένω στο σπίτι (ενώ αυτή έχει βγει με τους φίλους της) και να παίζω πιάνο, να παθαίνω φθίση ή να προσπαθώ να της εξασφαλίσω έναν καλό γάμο. Σε ευχαριστώ όμως για τη γραφική υπενθύμιση του παρελθόντος. Α, και πλέον μπορώ επίσης να ψηφίζω! YAY».

Ο σχολιαστής απολογήθηκε αργότερα στην Beckinsale, λέγοντας πως προσπάθησε απλά να κάνει πλάκα.

«Έκανα απλά ένα αστείο. Μάλλον ήταν απαίσιο. Lol. Λυπάμαι @katebeckinsale», έγραψε.

Η ηθοποιός έχει αναφερθεί ξανά στο παρελθόν στις ξεπερασμένες αντιλήψεις που υπάρχουν μέχρι και σήμερα για τις γυναίκες. Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει το 2012 στο Allure, κατέκρινε τους ανθρώπους που «ανησυχούν» για τις γυναίκες που μεγαλώνουν.

«Τι είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να λένε σε μια 30άρα γυναίκα πράγματα όπως “Ω Θεέ μου, δεν ανησυχείς;”; Να ανησυχεί; Για ποιο πράγμα; Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήταν 31. Η εναλλακτική είναι πολύ χειρότερη. Τριάντα οχτώ, 39, 40, 50! Τέλεια! Είμαι ακόμη ζωντανή!», είχε πει.

Αλλά και το 2016, όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή «The Graham Norton Show», αναφέρθηκε σε ορισμένα σχόλια που είχε κάνει ο σκηνοθέτης του «Pearl Harbor», Michael Bay, όπως το ότι την διάλεξε επειδή «δεν ήθελε κάποια υπερβολικά όμορφη» για το ρόλο. Είπε επίσης πως ο Bay της ζήτησε να χάσει κιλά για την ταινία, αλλά είχε την κατάλληλη απάντηση στο αίτημά του: «Είχα μόλις κάνει την κόρη μου και είχα ήδη χάσει κιλά, αλλά μου είπαν πως αν πάρω το ρόλο θα έπρεπε να ξεκινήσω να γυμνάζομαι. Και (τους είπα πως) δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί μια νοσοκόμα του 1940 θα έκανε κάτι τέτοιο».

Το ξέρουμε πως δεν μπορείς να μας δεις αυτή τη στιγμή, Kate, αλλά έχουμε όλοι σκύψει και υποκλινόμαστε στο μεγαλείο σου.