Πέταξαν έξω από εμπορικό κέντρο αυτή την γυναίκα γιατί θεώρησαν ότι ήταν προκλητικά ντυμένη

Πέταξαν έξω από εμπορικό κέντρο αυτή την γυναίκα γιατί θεώρησαν ότι ήταν προκλητικά ντυμένη
Hannah Pewee

Μία γυναίκα από το Μίσιγκαν κατήγγειλε μέσω Facebook ότι την έδιωξαν από ένα εμπορικό πολυκατάστημα επειδή κάποιος άλλος πελάτης παραπονέθηκε στην ασφάλεια για τα ρούχα της.

Η Hannah Pewee, η οποία φορούσε ένα σορτσάκι και ένα φανελάκι με τον Νέμο (ξέρετε από τα κινούμενα σχέδια της Disney), ανέβασε στο Facebook μία φωτογραφία της με τα ρούχα εκείνης της ημέρας και εξηγεί τι ακριβώς έγινε.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, λόγω ζέστης αποφάσισε να ντυθεί ανάλογα, οπότε της έκανε φοβερή εντύπωση όταν κάποιος από την ασφάλεια του εμπορικού καταστήματος την οδήγησε εκτός γιατί ένας πελάτης κατήγγειλε ότι έχει ντυθεί ανάρμοστα.

«Είμαι τόσο θυμωμένη αυτή την στιγμή που τρέμω. Ντράπηκα τόσο πολύ που παραλίγο να βάλω τα κλάματα. Και όλα αυτά επειδή δεν άρεσε σε έναν άγνωστο το ντύσιμό μου», έγραψε.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Είναι το σώμα μου και έχει ζέστη έξω. Δεν πρόκειται να κυκλοφορώ με τζιν και πουλόβερ, συγγνώμη. Δεν σας αρέσει; Κοιτάξτε αλλού. Είμαι έξω και περνάω καλά με την αδερφή μου και το επόμενο που συμβαίνει είμαι να είμαι στον δρόμο. Να κρίνεις αρνητικά (slut-shaming) πως είναι ντυμένα τα κορίτσια είναι ανήθικο ξεπερασμένο και πρέπει να σταματήσει.»

Δημοφιλή