Πώς θα ήταν οι διάσημοι εάν ήταν «κοινοί θνητοί» όπως εμείς; (βίντεο)

Πώς θα ήταν οι διάσημοι εάν ήταν «κοινοί θνητοί» όπως εμείς; (βίντεο)
danny evans/youtube/artfido

Λίφτινγκ, μπότοξ, βλεφαροπλαστικές, λοιποαναρροφήσεις, πλαστικές. Επεμβάσεις, πλαστικοί χειρούργοι, γυμναστές, διατροφολόγοι, στιλίστες, μακιγιέζ. Όλα αυτά είναι λίγα μόνο από τα «όπλα» καλλιτεχνών, πλούσιων και διάσημων για να ξεγελάσουν το χρόνο αλλά και για να αλλάξουν ριζικά την εμφάνισή τους.

Φυσικά οι κοινοί θνητοί δεν διαθέτουν τα ίδια εφόδια– και σίγουρα όχι τα ίδια χρήματα αλλά και το χρόνο για να φροντίζουν τόσο πολύ την εξωτερική τους εμφάνιση. Γι αυτό, συν το χρόνο, έρχονται οι κοιλίτσες, η χαλάρωση, η κυτταρίτιδα, οι κιρσοί, η καράφλα, οι ρυτίδες κοκ. Εκείνη δε η μύτη που πάντα μπορεί να θέλαμε να φτιάξουμε έμεινε ένα άπιαστο όνειρο και τώρα πια ζούμε αρμονικά μαζί της.

Έχετε φανταστεί όμως ποτέ πως θα ήταν πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες μεγαλώνοντας; Mε μπόλικη βοήθεια από τα εργαλεία του photoshop και με άφθονη διάθεση και φαντασία από τον νεοϋορκέζο καλλιτέχνη Danny Evans, υπάρχει απάντηση...Και ακόμη και αν δόθηκε πριν από μερικά χρόνια, παραμένει ένα από τα αγαπημένα μας θέματα που μας θύμισε το ArtFido.

Πως θα ήταν λοιπόν η Μαντόνα και η Κιμ Καρντάσιαν, ο Τομ Κρουζ και ο Τζόνι Ντεπ και δεκάδες ακόμη διάσημοι, εάν ζούσαν σαν εμάς;

Δημοφιλή