Μια ματιά μέσα στο νέο, ονειρεμένο σπίτι της Natalie Portman στην ακτή της Καλιφόρνια

Μια ματιά μέσα στο νέο, ονειρεμένο σπίτι της Natalie Portman στην ακτή της Καλιφόρνια

Οι κατοικίες των διάσημων, μόνιμες ή εξοχικές, χαρακτηρίζονται πάντα από ασύγκριτη πολυτέλεια και ζηλευτά χαρακτηριστικά, δεν είναι πάντα όμως αυτό που λέμε «στυλάτες». Γιατί τα λεφτά μπορούν να σου αγοράσουν χιλιάδες πράγματα, όχι όμως και αισθητική.

Στην περίπτωση της Natalie Portman, ωστόσο, χρήματα και καλό γούστο πάνε χέρι-χέρι και μια ματιά στο νέο της απόκτημα φτάνει για να το επιβεβαιώσει.

Η διάσημη ηθοποιός αγόρασε πρόσφατα μια εκπληκτική εξοχική κατοικία στο Montecito, μια μικρή κοινότητα της Santa Barnara, πάνω στην ακτή της Καλιφόρνια, για το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των $6.5εκ.

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο σπίτι που σχεδιάστηκε από την αρχιτεκτονική φίρμα Barton Myers, το οποίο καλύπτει περισσότερα από 10.4 στρέμματα γης. Η ίδια η κατοικία καταλαμβάνει περίπου 370τ.μ., είναι κατασκευασμένη από ατσάλι, γυαλί και σκυρόδεμα και περιλαμβάνει μια τεράστια κουζίνα-έργο τέχνης, τέσσερα υπνοδωμάτια και πέντε πολυτελή μπάνια που διαθέτουν μέχρι και spa. Το σπίτι περιτριγυρίζεται από πλούσια βλάστηση, με τεράστιες τζαμαρίες που βάζουν τον Ειρηνικό Ωκεανό μέσα στα δωμάτια, ενώ στην πίσω αυλή υπάρχει μια πισίνα σύγχρονου σχεδιασμού, δεκάδες δέντρα και ένας μεγάλος χώρος ψυχαγωγίας, με εξωτερικό τζάκι, κουζίνα, μπαρ και τραπεζαρία.

Το Montecito έχει υπάρξει στο παρελθόν σπίτι για πολλούς διάσημους, όπως ο Jeff Bridges, η Ellen DeGeneres και ο Gene Hackman, ενώ η Portman θα έχει για γειτόνισσα την Oprah, η οποία έχει αγοράσει μία από τις πιο ακριβές εκτάσεις της περιοχής από το 2016, για $28.9εκ.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από το υπέροχο νέο σπίτι της Natalie Portman, το οποίο θα απολαμβάνει με τον σύζυγό της, τον χορογράφο και χορευτή Benjamin Millepied και τα δύο παιδιά τους.

Δημοφιλή