Βίντεο: Πώς μια κλωτσιά μοτοσικλετιστή σε αυτοκίνητο εν κινήσει οδήγησε σε τρομακτική καραμπόλα

Βίντεο: Πώς μια κλωτσιά μοτοσικλετιστή σε αυτοκίνητο εν κινήσει οδήγησε σε τρομακτική καραμπόλα
YouTube

Έχουμε να λέμε για αυτά που συμβαίνουν στους ελληνικούς δρόμους, ωστόσο αυτά που μπορεί να δει κανείς στο εξωτερικό (και μάλιστα και στις ΗΠΑ) συχνά μας ξεπερνάνε: Χαρακτηριστική περίπτωση είναι το συμβάν που κατέγραψε κάμερα οδηγού στη Σάντα Κλαρίτα της Καλιφόρνια.

Μοτοσικλετιστής ο οποίος έχει εξοργιστεί από τον οδηγό ενός ασημί σεντάν που βρίσκεται στα δεξιά του, το πλησιάζει και, ενώ βρίσκεται εν κινήσει στην εθνική οδό, του ρίχνει μια κλωτσιά.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα κλιμακώνονται απότομα, καθώς ο οδηγός του αυτοκινήτου κάνει απότομη κίνηση προς τα αριστερά, πέφτοντας πάνω στον μοτοσικλετιστή- μια ενέργεια που κάλλιστα θα μπορούσε να τον είχε σκοτώσει. Ωστόσο, ο μοτοσικλετιστής τα καταφέρνει να μην πέσει, ενώ ο οδηγός του σεντάν χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, προσκρούει στο διαχωριστικό διάζωμα και μετά καταλήγει στη μέση του δρόμου, όπου χτυπάει πάνω σε ένα ημιφορτηγό, με αποτέλεσμα (το τζιπ) να αναποδογυρίσει!

Ο μοτοσικλετιστής συνεχίζει τον δρόμο του, ενώ στον δρόμο επικρατεί το χάος. Σύμφωνα με το ABC News, ο οδηγός του ημιφορτηγού υπέστη τραυματισμούς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο Κρις Τρέιμπερ, που κατέγραψε το περιστατικό, είπε πως το ασημί σεντάν μπήκε απότομα στην αριστερή λωρίδα- μια κίνηση που είχε αποτέλεσμα να κινδυνέψει να χτυπήσει τον μοτοσικλετιστή. Αυτό εξόργισε τον δεύτερο, και φαίνεται πως ακολούθησε διαπληκτισμός με χειρονομίες, που οδήγησε στην κλωτσιά.

Δημοφιλή