Ιδού πως πιάνονται στα χέρια γαλαζοαίματοι και πλούσιοι. Απίστευτος καυγάς στις Ιπποδρομίες στο Ασκοτ

Ιδού πως πιάνονται στα χέρια γαλαζοαίματοι και πλούσιοι. Απίστευτος καυγάς στις Ιπποδρομίες στο Ασκοτ

Οι ιπποδρομίες του Royal Ascot αποτελούν μια από τις μακρότερες παραδόσεις στην Αγγλία και παγκοσμίως θεωρούνται ως από τις πλέον ιστορικές. Διοργανώθηκαν για πρώτη φορά το 1771 στο Άσκοτ και στις μέρες το φεστιβάλ διαρκεί πέντε ημέρες ενώ την τρίτη διεξάγεται η μεγαλύτερη κούρσα (featured race), το γνωστό Gold Cup.

Στις ιπποδρομίες όμως δεν πηγαίνουν μόνο οι λάτρεις των αλόγων και των ιπποδρομιών. Η διοργάνωση συγκεντρώνει περί τα 300.000 άτομα κάθε χρόνο και το παρόν φροντίζουν αν δώσουν οι απανταχού γαλαζοαίματοι αλλά και όσοι έχουν καταφέρει να αναρριχηθούν κοινωνικά με όχημα τις επιχειρήσεις τους.

Ατύπως όμως αποτελεί και μια ιδιότυπη πασαρέλα όπου όμως το ενδιαφέρον δεν εστιάζονται τόσο στα ρούχα όσο στα καπέλα που επιλέγουν οι κυρίες. Κάποιες από αυτές μάλιστα αναζητούν επί μήνες εκείνο το διαφορετικό σχέδιο που θα τις κάνει να ξεχωρίσουν από όλες τις άλλες.

Οι δε επιλογές τους αποτελούν βασικό θέμα των ημερών στη Βρετανία και σε πολλά ΜΜΕ και πλέον...και στα social media.

Φέτος όμως, το ενδιαφέρον για τα καπέλα μπήκε για λίγο σε δεύτερη μοίρα αφού στην Αγγλία όλοι συζητούν για τον απίστευτο καυγά που ξέσπασε κατά τη διάρκεια των ιπποδρομιών και τράβηξε με το κινητό του ένας παρευρισκόμενος. Και φυσικά βρήκε στο δρόμο για τα ΜΜΕ.

Όπως αναφέρει η Telegraph, ο άγριος καυγάς σημειώθηκε κατά την αποκαλούμενη Ladies Day (Ημέρα των Κυριών) και στο βίντεο εμφανίζεται ένας γυμνόστηθος και...κάπως μεθυσμένος άνδρας ο οποίος όρμισε σε έναν άλλο φωνάζοντας «Έλα να το τελειώσουμε!» ενώ είχε σηκωμένες τις γροθιές του.

Οι προσπάθειες να τον σταματήσουν έπεσαν στο κενό ενώ στο πέρασμά του, όπως θα δείτε δεν ήταν λίγες οι κυρίες που έπεσαν στο έδαφος ενώ κάποια στιγμή εμφανίζονται να πιάνονται στα χέρια και γυναίκες και για κάποια λεπτά ήταν όλοι εναντίον όλων.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της διοργάνωσης έκανε λόγο για μια «απογοητευτική και αντικοινωνική συμπεριφορά μια μικρής μειοψηφίας».

Δημοφιλή